Praha
Skoletur til Praha

Skoletur til Praha

Praha er en fantastisk by med en rik historie, en pulserende nåtid og en lysende framtid. Byen er full av historiske minnesmerker, imponerende bygninger og museer fulle av fantastisk kunst. Samtidig er Praha en utrolig sjarmerende by med alle sine trange smug og koselige restauranter. Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Praha en meget populær destinasjon. Skoletur.no kan tilby et variert program med gode opplevelser tilpasset både for skoleklasser og for lærere.

Skoletur.no kan tilby et variert og tilpasset program både for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar eller en studietur. Å reise med Skoletur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Praha

Forslag til program for skoletur til Praha:

Dag 1: Ankomst Praha lufthavn med fly fra Norge. En representant for Skoletur.no møter dere på flyplassen og blir med i buss til hotellet.

I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren eller man kan slappe av på en av de mange uterestaurantene på rådhusplassen og spise en liten lunsj. Etter lunsj blir dere med på en halvdags guidet spasertur gjennom Praha. Bussen kjører først til Strahov-klosteret der dere kan beundre utsikten over Praha. Dere spaserer forbi flere flotte kirker og bygninger, før dere ankommer Praha slott. Etter besøket på slottet går dere ned til elven og krysser Karlsbroen og kommer etter hvert til rådhusplassen og kruttårnet, før turen avsluttes ved hotellet. Hele turen tar ca 3,5 timer og dere får se mye av det flotteste denne byen har å by på.

Felles middag på en tradisjonell tsjekkisk restaurant.

Dag 2: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. For lunsj møtes dere ved havnen og blir med en elvebåt og spiser på båten samtidig som dere beskuer byens attraksjoner fra båten. En annen mulighet er å spise middag på elvebåten om kvelden. Utsikten til de opplyste flotte bygningene om natten er fantastisk.

Dag 3: Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon. Det er mange severdigheter i Praha. Noen har kanskje bare lyst til å vandre litt i de koselige gatene og se på livet, ta en spasertur over Karlsbroen eller shoppe litt. Mulighetene er mange. Alternativt kan dere ha en utflukt ut av byen og besøke en tradisjonsrik glassfabrikk rett utenfor byen, konsentrasjonsleiren Terezin (Theresienstadt) eller et av de flotte 1200 og 1300-talls slottene i området.

Dag 4: Frokost på hotellet. Buss til flyplassen. Hjemreise.

Praha kveld


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det. 

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. 

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny