Firmatur til Åndalsnes i kompani Lauritsens ånd

Firmatur til Åndalsnes i kompani Lauritsens ånd

Med den rike Romsdalsnaturen som arena har vi satt sammen en opplevelsespakke i kompani Lauritsens ånd. Hvor lenge dere skal være på tur og hvor krevende oppgavene skal være bestemmer dere. La oss ta regien på hele opplegget; reisen, oppholdet med fasiliteter etter behov, turene og aktivitetene i den unike Romsdalsnaturen som sikrer unike og varige minner.

Programforslag firmatur til Åndalsnes:

Dag 1: Avreise med buss til Åndalsnes. Ankomst og innkvartering med kveldsmat i leir på 6 mannsrom som på Kompani Lauritzen i Sivilforsvarsleiren i Isfjorden.


Dag 2: Enkel frokost. Tur over Romsdalseggen med guide, Felles middag på Tindestua restaurant på Tindesenteret med omvisning på Tindemuseet. (Alternative fjellturer tilbys også, feks Bispen, Kongen, Mannen og andre)


Dag 3: Enkel frokost. Kompani Lauritzen aktiviteter. Konkurranse i hinderbanen før lunsj, deretter tårnhoppet og avslutte med å lage felles middag om kvelden.


Dag 4: Enkel frokost. SUP padling på Istra elv, lunsj og hjemreise. Eventuelt stopp for sen lunsj/tidlig middag på hjemreisen.


Kontakt oss på eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale og forslag til program. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag - fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny