Firmatur til Åndalsnes i kompani Lauritsens ånd

Firmatur til Åndalsnes i kompani Lauritsens ånd

Med den rike Romsdalsnaturen som arena har vi satt sammen en opplevelsespakke i kompani Lauritsens ånd. Hvor lenge dere skal være på tur og hvor krevende oppgavene skal være bestemmer dere. La oss ta regien på hele opplegget; reisen, oppholdet med fasiliteter etter behov, turene og aktivitetene i den unike Romsdalsnaturen som sikrer unike og varige minner.

Programforslag firmatur til Åndalsnes:

Dag 1: Avreise med buss til Åndalsnes. Ankomst og innkvartering med kveldsmat i leir på 6 mannsrom som på Kompani Lauritzen i Sivilforsvarsleiren i Isfjorden.

Dag 2: Enkel frokost. Tur over Romsdalseggen med guide, Felles middag på Tindestua restaurant på Tindesenteret med omvisning på Tindemuseet. (Alternative fjellturer tilbys også, feks Bispen, Kongen, Mannen og andre)

Dag 3: Enkel frokost. Kompani Lauritzen aktiviteter. Konkurranse i hinderbanen før lunsj, deretter tårnhoppet og avslutte med å lage felles middag om kvelden.

Dag 4: Enkel frokost. SUP padling på Istra elv, lunsj og hjemreise. Eventuelt stopp for sen lunsj/tidlig middag på hjemreisen.

Kompani rampestrekenKompani avmelding toppbildeKompani beret

Kontakt oss på eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale og forslag til program. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag - fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Kompani oppstilling 2Kompani rapelleringKompani hinderløypa 2

Video og foto: Eskil Bjerkestrand - Norsk Tindesenter

Meny