Garda Sirmione
Verona Bra
Voksenkorps festival Gardasjøen - Music from the North d'autunno

Voksenkorps festival Gardasjøen - Music from the North d'autunno

I 2023 vil denne festivalen for voksenkorps ikke bli gjennomført som tidligere år - er under planlegging for høsten 2024. Ta gjerne kontakt om korpset ønsker å reise til Gardasjøen. Vi skreddersyr korpsturen deres uansett når dere ønsker å reise.

Norditalienske Veneto er et område proppfullt av severdigheter, kunst, kultur og flotte byer. Vakker natur, god mat og vin, samt minneverdige musikkopplevelser hører også med på denne turen. Området er perfekt for korpsturer, med mye å by på for voksne.


Forslag til program:

Dag 1:
Avreise med fly til Italia. Buss tar oss fra flyplassen til hotellet i byen Garda. Mulighet for lunsjstopp underveis hvis ønskelig. Ved ankomst blir det innsjekking og et kort velkomstmøte. Mulighet for korpsøvelse om ettermiddagen etterfulgt av felles middag på hotellet.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Denne dagen blir det utflukt til vakre Verona. Verona er en av de flotteste og hyggeligste byene i Nord-Italia. Piazza Bra er Veronas største torg og her finner man også det imponerende romerske amfiteatret, der gladiatorer en gang i tiden kjempet mot løver. Nå brukes arenaen til fantastiske operaforestillinger hele sommeren. Verona er også kjent som Romeo og Julies by og en av de aller mest populære turistattraksjonene i byen er Julies hus. Verona kan også friste med bra shoppingmuligheter. I Verona får vi guidet omvisning og felles lunsj.

På kvelden arrangerer vi kveldskonsert og har felles middag på hotellet etterpå.

11917478_946853548689210_5462445904495834340_n[2] (2)
​Utsikt fra vingård i Valpolicella.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Dagen kan brukes til øving, utflukter eller avslapping. Et meget populært utfluktsmål er besøk og lunsj på en flott vingård i Valpolicella - et av Italias mest berømte vindistrikter.  Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Buss til Sirmione, omtalt som den vakreste byen langs Gardasjøen. Her finnes ruiner fra en romersk villa og en gammel borg og det er et must å smake deilig italiensk is når man er i Sirmione. Felles lunsj. Båt fra Sirmione til Garda. På ettermiddagen blir det felles konsert i byen Caprino, på Teatro di Caprino. Felles gallamiddag på hotellet om kvelden.

Dag 5:
Frokost på hotellet. Utsjekk. Buss til flyplassen og hjemreise til Norge. 

Sirmione
​Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen.​ Alle foto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker as.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny