Garda Sirmione
Verona Bra
Voksenkorps festival Gardasjøen - Music from the North d'autunno

Voksenkorps festival Gardasjøen - Music from the North d'autunno

Music from the North d'autunno 2020

Voksenkorps-festivalen arrangeres 17.-20. september 2020, uke 38/2020

Bli med Korpstur.no til Italia på denne voksenkorps-festivalen "Music from the North d'autunno". I løpet av festivaluken – uke 38/2020 – har korpset mulighet å spille flere ganger, blant annet en felleskonsert i teateret i Caprino. Besøk på vingård i Valpolicella blir det også tid til. Programmet blir tilpasset slik det passer korpset best.


Forslag til program:

Dag 1:
Avreise med fly til Italia. Buss tar oss fra flyplassen til hotellet i byen Garda. Mulighet for lunsjstopp underveis hvis ønskelig. Ved ankomst blir det innsjekking og et kort velkomstmøte. Mulighet for korpsøvelse om ettermiddagen etterfulgt av felles middag på hotellet.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Denne dagen blir det utflukt til vakre Verona. Verona er en av de flotteste og hyggeligste byene i Nord-Italia. Piazza Bra er Veronas største torg og her finner man også det imponerende romerske amfiteatret, der gladiatorer en gang i tiden kjempet mot løver. Nå brukes arenaen til fantastiske operaforestillinger hele sommeren. Verona er også kjent som Romeo og Julies by og en av de aller mest populære turistattraksjonene i byen er Julies hus. Verona kan også friste med bra shoppingmuligheter. I Verona får vi guidet omvisning og felles lunsj.

På kvelden arrangerer vi kveldskonsert og har felles middag på hotellet etterpå.

11917478_946853548689210_5462445904495834340_n[2] (2)
​Utsikt fra vingård i Valpolicella.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Dagen kan brukes til øving, utflukter eller avslapping. Et meget populært utfluktsmål er besøk og lunsj på en flott vingård i Valpolicella - et av Italias mest berømte vindistrikter.  Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Buss til Sirmione, omtalt som den vakreste byen langs Gardasjøen. Her finnes ruiner fra en romersk villa og en gammel borg og det er et must å smake deilig italiensk is når man er i Sirmione. Felles lunsj. Båt fra Sirmione til Garda. På ettermiddagen blir det felles konsert i byen Caprino, på Teatro di Caprino. Felles gallamiddag på hotellet om kvelden.

Dag 5:
Frokost på hotellet. Utsjekk. Buss til flyplassen og hjemreise til Norge. 

Sirmione
​Sirmione - den flotteste byen ved Gardasjøen.​ Alle foto: Pål Chr. Møller, Korpstur.no / TravelMaker as.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny