Tallinn 2
Tallinn 1
Skoletur til Tallinn

Skoletur til Tallinn

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Tallinn, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Tallinn er Estlands hovedstad med 400.000 innbyggere. Tallinn har gjennom historien vært styrt av Danmark, Tyskland, Sverige og Russland, før Estland fikk sin selvstendighet i 1919. Etter bare 20 år kom landet på nytt under russisk styre, men i 1991 gjenvant estlenderne sin frihet og Tallinn ble på ny hovedstad.

Den koselige gamlebyen er preget av den imponerende bymuren med sine tårn, flotte bygninger fra middelalderen. Den flotte rådhusplassen og de koselige smågatene er fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Her finner vi også mange flotte kirker, blant annet domkirken, den russisk-ortodokse Aleksander Nevskij-katedralen og Olavskirken som var verdens høyeste bygning, da den ble bygget i 1549 til ære for St Olav. Byen har et yrende uteliv og mange gode restauranter.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig prisnivå, er Tallinn en attraktiv destinasjon for nordmenn. Skoletur.no kan tilby et variert program tilpasset skolens læreplaner eller aktuelle fagområder i Tallinns flotte omgivelser.

Tallinn


Forslag til program for skoletur til Tallinn:

Dag 1: Ankomst Tallinn med fly fra Norge. Bussen kjører dere til hotellet for innsjekking. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan nyte atmosfæren i middelalderbyen. Felles middag på en tradisjonell estisk restaurant.

Dag 2: Frokost. Sightseeing i Tallinn med profesjonell, lokal guide til fots i sentrum og gamlebyen. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd.

Dag 3: Frokost. Denne dagen kan dere gjøre dere klare for et adrenalin-kick. I opplevelsesparken Padise kan dere for eksempel klatre i flere nivåer, enten som team og på lavt nivå, eller i mer ekstreme høyder. Dere velger.

Dag 4: Utsjekk. Tid til shopping eller til egen disposisjon (avhengig av når flyet går). Buss fra hotellet til flyplassen. Innsjekk og hjemreise.


Tallinn

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny