Madrid 2
Madrid
Kortur til Madrid

Kortur til Madrid

På kortur til Madrid får dere oppleve det beste av Spania. Madrid kan tilby fantastisk kunst og kultur, forrykende flamenco-show, deilig tapas og fotball i verdensklasse. Vi ordner selvsagt også med opptredener for koret!

Madrid er en av Europas beste destinasjoner når det gjelder gode mat- og vinopplevelser. I denne byen er det flere barer enn i hele Norge til sammen. Spanjolene selv elsker å gå på tapasrunde i byen, der man går fra bar til bar og kan velge mellom utallige delikatesser. I Madrid finner man også verdens eldste restaurant, et fantastisk matmarked og gode vinbarer. I byen kan man også oppleve forrykende Flamenco-show, noe som definitivt hører med på en tur til Spanias hovedstad.

På kortur til Madrid får dere selvsagt også synge i en av byens mange kirker.

Madrid er en av Europas absolutte kunsthovedsteder og drar dere på kortur til Madrid anbefaler vi en tur gjennom kunstløypa «Golden Mile», et område som rommer de tre verdensberømte kunstmuseene Prado, Thyssen Bornemisza og Reina Sofia. Palacio Real, det pompøse kongelige slottet, er en severdighet i seg selv. Vi anbefaler også et besøk til store og vakre Plaza Mayor - et herlig torg med aner fra middelalderen. Her er det herlig å nyte livet på en av de mange uterestaurantene.

Retiro-parken er verdt et besøk. Parken ansees å være en av de vakreste stedene i Madrid, og her finnes frodig vegetasjon, monumenter, fontener og en kunstig innsjø. Det nye og flotte friområdet Madrid Rio kan være et flott sted for en kveldsutflukt. For fotballinteresserte anbefaler vi sterkt et besøk til Santiago Bernabéu, hjemmebanen til Real Madrid for kamp eller omvisning.

Madrid er en super by å shoppe i med Spanias største varehus El Corte Ingles. Byen er kjent for å ha lange perioder med salg på spanske merkevarer som Loewe, Zara, Mango and Desigual.

Hvis dere ønsker en utflukt, kan vi arrangere det - f eks til en av de flotte byene Toledo eller Segovia, som begge ligger en drøy times busstur fra Madrid.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny