Færøyene
Færøyene 2
Korpstur til Færøyene

Korpstur til Færøyene

Langt ute i Atlanterhavet kneiser øyriket med steile grønne fjellsider, vakre innsjøer, dype grotter og blått hav - Færøyene. Denne øygruppa som er ukjent for de fleste, byr på natur som tar pusten fra deg, deilig lokal mat og design og verdens minste hovedstad.

Færøyene er en flott destinasjon for alle som ønsker en litt annerledes korpstur. Det fascinerende landskapet, de idylliske små landsbyene og den spesielle atmosfæren er noe av det som gjør Færøyene til et eksotisk reisemål.

Færøyene er et temmelig uoppdaget reisemål. Et lite utforsket øysamfunn som faktisk er blitt kåret til verdens beste: National Geographic Traveler utnevnte for noen år siden Færøyene til verdens beste øysamfunn foran mer kjente øygrupper som Azorene, Bermuda, Island og Hawaii.

Til Færøyene kan man fly direkte fra Bergen eller via København. Korpstur.no ordner selvsagt med opptredener og andre opplevelser for korpset. Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur til Færøyene blir en suksess.


Forslag til program til Færøyene (justeres etter korpsets ønsker og behov):

Dag 1
Ankomst Færøyene
Dere blir tatt imot av Korpstur.no sin representant på flyplassen. Før turen til Torshavn kjøres det en sightseeingtur med buss på øyen Vágar hvor turen bl.a. går til de små bygdene Bøur og Gásadalur.
Turen byr på en enestående utsikt over fjorden, holmen Tindhólmur og Mykines.
Deretter kjører dere til hotellet for innsjekk. Felles lunsj. Ettermiddagen til egen disposisjon.
Felles velkomstmiddag på hyggelig restaurant i Torshavn på kvelden.

Dag 2
Frokost i hotellets restaurant.
Guidet sightseeing til fots i Torshavn på formiddagen.
Resten av formiddagen fri til å bli kjent og shopping m.m. i Torshavn. Torshavn er en liten og koselig by. Konsert på Nordens Hus på ettermiddagen.
Felles middag om ønskelig.

Dag 3
Frokost i hotellets restaurant.
Denne dagen kan vi legge opp til en utflukt til Færøyenes høydepunkter, Saksun og Gjógv.
Muligheter for opptreden nede ved klippene i Gjógv.
Lunsj i Gjógv. Ettermiddagen til egen disposisjon.
Felles middag om ønskelig.

Dag 4
Frokost i hotellets restaurant.
Formiddagen til egen disposisjon.
På ettermiddagen reiser vi til bygden Kirkjubø. Mulighet for sang på kongsgården under kaffe og kakebesøk. Mulighet for opptreden i bygdens kirke.
Felles middag om ønskelig.

Dag 5:
Frokost i hotellets restaurant.
Utsjekk. Eventuelt tid til litt shopping.
Busstransfer til flyplassen.
Innsjekk og hjemreise.


01f2bb582840a4004b6ee27f4f0ecc016486e62db8

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny