Kortur til Trondheim

Kortur til Trondheim

På kortur til Trondheim venter kjente attraksjoner som Nidarosdomen og Erkebispegården, koselige handlegater og et stort utvalg spisesteder med kortreiste delikatesser på menyen. Med en befolkning på 193 000 er Trondheim Norges tredje største by. Det brede spektret av ting å gjøre her kan delvis tilskrives byens studenter, som utgjør rundt 30 000. Noen av byens populære museer inkluderer Trondheim kunstmuseum, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum og Erkebispegården. Et museum som står i sterk kontrast til disse er Rockheim, Norges nasjonalmuseum for populærmusikk.

Programforslag:

Dag 1:
Avreise med fly, buss eller tog til Trondheim. Innsjekk på bostedet. Felles middag.

Dag 2:
Frokost. Guidet tur til fots i Trondheim hvor dere får se og oppleve noen av de viktigste severdighetene i byen som for eksempel Nidarosdomen, Erkebiskopgården og Bakklandet. Felles lunsj. Etter lunsj kan vi anbefale et besøk på Rockheim – det nasjonale museet for populærmusikk.
Felles middag.

Dag 3:
Frokost.
Opptreden i en av byens kirker.
Avslutningsmiddag f eks på Egon i Tyholttårnet. 74 meter over bakken kan du nyte et måltid i den mest originale og spesielle Egon-restauranten. I Tårnrestauranten roterer gulvet langsomt rundt, slik at dere kan se hele Trondheim i løpet av en time.

Dag 4:
Frokost.
Utsjekk om hjemreise.

nidarosdomen (002)

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny