Trondheim
Kortur til Trondheim

Kortur til Trondheim

På kortur til Trondheim venter kjente attraksjoner som Nidarosdomen og Erkebispegården, koselige handlegater og et stort utvalg spisesteder med kortreiste delikatesser på menyen. Byens populære museer inkluderer Trondheim kunstmuseum, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum, Sverresborg Folkemuseum og Erkebispegården. Et museum som står i sterk kontrast til disse er Rockheim, Norges nasjonalmuseum for populærmusikk. Ringve Musikkmuseum er selvsagt også et sted man bør besøke på kortur til Trondheim.

"Konserten i Vår Frue Kirke ble en flott opplevelse for koret. Med åpen kirke fikk vi publikum i kirken og det var kjekt å synge og med god akustisk i kirkerommet. Det var også kjekt for oss å få synge et par sanger i Nidarosdomen." Alversund Kammerkor reiste med Kortur.no til Trondheim.


Programforslag for kortur til Trondheim:

Dag 1:
Avreise med fly, buss eller tog til Trondheim. Innsjekk på hotellet. Felles middag.

Dag 2:
Frokost. Guidet tur til fots i Trondheim hvor dere får se og oppleve noen av de viktigste severdighetene i byen som for eksempel Nidarosdomen, Erkebiskopgården og Bakklandet. Mulighet til å opptre i bybildet underveis. Et par sanger i selveste Nidarosdomen kan også være mulig!
Felles lunsj. Etter lunsj kan vi anbefale et besøk på Rockheim – det nasjonale museet for populærmusikk.
Felles middag på en byens hyggelige restauranter.

Trondheim torg

Dag 3:
Frokost.
Opptreden i en av byens kirker.
Lunsj på Egon i Tyholttårnet. 74 meter over bakken kan du nyte et måltid i den mest originale og spesielle Egon-restauranten. I Tårnrestauranten roterer gulvet langsomt rundt, slik at dere kan se hele Trondheim i løpet av en time.
På ettermiddagen kan dere besøke Ringve Musikkmuseum, der dere også kan synge noen sanger.
Felles avslutningsmiddag i byen.

Dag 4:
Frokost.
Tid til egen disposisjon eller en utflukt, før hjemreise.

Trondheim Nidaros

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny