Brussel pis
Korpstur til Brussel

Korpstur til Brussel

Brussel er en by som har veldig mye å by på; gourmet-opplevelser, ølbryggerier og sjokoladefabrikker. Tegneseriemuseum,middelalderplasser og mye annet.

Brussel er ofte referert til som Europas hovedstad, der EU og NATO har sine hovedkvarter. En internasjonal metropol, moderne og historisk på en og samme tid. Byen har en rik historie som går over 1000 år tilbake og kan by på spektakulær arkitektur med vakre palasser og historiske bygninger, hele 80 muséer og en mengde turistattraksjoner.

Brussel er et paradis for en gourmand. Øl har vært en viktig del av kulturen siden middelalderen og i dag kan du velge mellom 450 sorter. Belgia er også kjent for å ha laget kvalitetssjokolade i over 125 år, og hvert år produseres det 175.000 tonn sjokolade her.

Mens Oslo har sinnataggen, har Brussel Manneken Pis. Dette er også hjemstedet til mange av verdens største tegneseriehelter, for eksempel Tintin, Asterix og Lucky Luke. Alle disse og flere kan man besøke på tegneseriemuseet.

Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å spille på spennende steder. I tillegg legger vi opp sightseeing, utflukter, måltider og andre aktiviteter etter deres ønsker.

Brussel GPGrand Place, Brussel


Forslag til program for korpstur til Brussel:
Dag 1:
Ankomst Brussel. Dere tas imot på flyplassen og kjøres til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon eller felles lunsj. Det er kort vei til både attraksjoner og shoppingområder. Et godt utgangspunkt i Brussel er Grand Place, som originalt ble bygget som en markedsplass på 1300-tallet. Den blir ofte kalt Europas vakreste markedsplass med en mengde restauranter, kaffe og barer, og ikke minst sjokoladebutikker.

Dag 2:
Sightseeing med buss og lokal, profesjonell guide. Kanskje også et besøk på Museet for Kakao og sjokolade? Etter turen er det tid for lunsj på en av da mange restaurantene på Grand Place.

Dag 3:
I dag kan vi bli kjent med en av byens flotte kirker. Den fantastiske St. Michael og St. Gudula-katedralen er byens viktigste kirkebygning, som absolutt er verdt et besøk. Det samme gjelder Atomium, som ligger i gangavstand fra katedralen, og forestiller et atom forstørret 150 milliarder ganger. Her kan man spise lunsj med spektakulær utsikt utover byen. Etter lunsjen kan resten av dagen brukes til egen disposisjon. Hva med å besøke kjente og kjære tegneseriefigurer på Tegneseriemuseet? Vi kan arrangere en konsert for korpset i byen.

Dag 4:
Utflukt til Waterloo - den verdensberømte slagmarken der Napoleon led sitt avgjørende nederlag i 1815. Det vil legges opp til et besøk i museet, lunsj og eventuelt en smaksprøve på noen av de 135 sortene øl de serverer på restaurant Le Bivouac de l'Empereur.

Vi kan også arrangere heldags utflukt til Gent eller Brugge, to flotte middelalderbyer som absolutt er verdt et besøk.

Dag 5:
Evt tid til egen disposisjon før avreise til flyplassen.


Brussel sjoko

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korpsturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny