Belfast
Korpstur til Belfast

Korpstur til Belfast

Belfast kan friste med utallige trendy barer og restauranter, gode priser, variert shopping og ikke minst en mengde historiske bygninger, museer, gallerier og attraksjoner. Belfast – den lille storbyen med utallige muligheter.

Belfast i Nord-Irland er blant de ti mest populære turistbyene i hele Storbritannia, men ennå ganske uoppdaget av oss nordmenn. Desto større grunn til å være blant de første som opplever denne sjarmerende byen.

Titanic ble bygget i Belfast. Museet Titanic Belfast forteller historien om den luksuriøse Atlanterhavs-damperen Titanic, som støtte på et isfjell og sank under sin jomfrutur i 1912. Som ellers på den irske øya, er det rikelig med puber og irsk musikk i byen.

Korpstur.no arrangerer selvsagt også opptreden for koret.


Programforslag for kortur til Belfast:

Dag 1 Ankomst Dublin

Buss til Belfast

Panoramic Belfast City Tour

Innsjekk på hotellet

Fellesmiddag på restaurant


Dag 2 Frokost på hotellet

Besøk på Titanic-museet

Lunsj på egen hånd

Opptreden i St. Anne´s Cathedral

Fellesmiddag på restaurant


Dag 3 Frokost på hotellet

Utflukt til Giants Causeway / «Kjempenes gangvei»

Lunsj

Fotostopp ved Dunluce Castle

Retur til Belfast og hotellet

Felles middag før vi avslutter kvelden på en av byens mange puber


Dag 4 Frokost på hotellet

Buss til flyplassen i Dublin


Belfast 2

Titanic-museet i Belfast.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korpsturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny