Madrid 2
Madrid
Korpstur til Madrid

Korpstur til Madrid

På korpstur til Madrid får dere oppleve det beste av Spania. Madrid kan tilby fantastisk kunst og kultur, forrykende flamenco-show, deilig tapas og fotball i verdensklasse. Vi ordner selvsagt også med opptredener for korpset!

Madrid er en av Europas beste destinasjoner når det gjelder gode mat- og vinopplevelser. I denne byen er det flere barer enn i hele Norge til sammen. Spanjolene selv elsker å gå på tapasrunde i byen, der man går fra bar til bar og kan velge mellom utallige delikatesser. I Madrid finner man også verdens eldste restaurant, et fantastisk matmarked og gode vinbarer. I byen kan man også oppleve forrykende Flamenco-show, noe som definitivt hører med på en tur til Spanias hovedstad.

På korpstur til Madrid får dere selvsagt også spille utekonserter på de mange sjarmerende torg og kjente plasser i byen.

Madrid er en av Europas absolutte kunsthovedsteder og drar dere på korpstur til Madrid anbefaler vi en tur gjennom kunstløypa «Golden Mile», et område som rommer de tre verdensberømte kunstmuseene Prado, Thyssen Bornemisza og Reina Sofia. Palacio Real, det pompøse kongelige slottet, er en severdighet i seg selv. Vi anbefaler også et besøk til store og vakre Plaza Mayor - et herlig torg med aner fra middelalderen. Her er det herlig å nyte livet på en av de mange uterestaurantene.

Flamenco Madrid
Flamenco-show anbefales på korpstur til Madrid.

Retiro-parken er verdt et besøk. Parken ansees å være en av de vakreste stedene i Madrid, og her finnes frodig vegetasjon, monumenter, fontener og en kunstig innsjø. Det nye og flotte friområdet Madrid Rio kan være et flott sted for en kveldsutflukt. For fotballinteresserte anbefaler vi sterkt et besøk til Santiago Bernabéu, hjemmebanen til Real Madrid for kamp eller omvisning.

Madrid er en super by å shoppe i med Spanias største varehus El Corte Ingles. Byen er kjent for å ha lange perioder med salg på spanske merkevarer som Loewe, Zara, Mango and Desigual.

Hvis dere ønsker en utflukt, kan vi arrangere det - f eks til en av de flotte byene Toledo eller Segovia, som begge ligger en drøy times busstur fra Madrid.


Forslag til program:
Dag 1: Ankomst til Madrid. Vi kjører rett til hotell/overnattingssted. Innsjekk på hotellet.
Hvis tiden tillater det; Spaser langs Plaza de Cibeles, et torg som kan skilte med berømte fontener og neo-klassisistisk design.
Kvelden kan avsluttes med et forrykende Flamenco-show!

Dag 2: Frokost på hotellet.
Bysightseeing i Madrid, forbi grønne fredelige Paseo del Prado, Museo del Prado, Museo Reina Sofía og Palacio Real (det kongelige slott).
På ettermiddagen har korpset en utekonsert et sted i byen hvor det er mange tilhørere.
En tapas-runde på byen er ofte mer hyggelig enn å spise tradisjonell middag.

Dag 3: Frokost på hotellet.
Formiddagen ledig til shopping, en siste tur på et museum eller avslapning.
Bussen til flyplassen og hjemreise til Norge.

Det er mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Da får du tid å utforske byen bedre og sette av noen timer til et lengre besøk på Prado museet, eller få med deg en fotballkamp med Real eller Atletico.


Madrid

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny