Tromsø
Firmatur til Tromsø

Firmatur til Tromsø

Kjært barn har mange navn, og gjennom tidene har Tromsø fått navn som Nordens Paris, Porten til Ishavet, Ishavsbyen og 9000-byen. De er heldige de som bor der og kan kalle Tromsø – den arktiske hovedstaden for sitt hjem. TravelMaker kan tilby et variert og tilpasset program for alle typer grupper. Å reise med oss gir dere muligheter til mange fine opplevelser.

Forslag til program for firmatur til Tromsø:

Dag 1:

Ankomst Tromsø flyplass

Buss venter på flyplassen og tar dere til hotellet.

Sjekk inn på hotellet.

Avhengig av hvor tidlig flyet ankommer, kan resten av dagen benyttes til å utforske Tromsø. Med Tromsøpass kan dere gjøre et besøk i Ishavskatedralen, nesten en selvfølge under et besøk i denne byen. Polarmuseet og Vitensenteret er også spennende steder å besøke. Felles middag.


Tromsø Ishavskatedralen

Foto: CH - VisitNorway.com


Dag 2:

Rett etter frokost kan dere ta en tur med rib-båt på fjorden.

Etterpå kan dere ta Fjellheisen for en fantastisk utsikt over byen. Felles middag.


Tromsø rib


Dag 3:

Dere sjekker ut fra hotellet. Denne dagen kan også brukes til aktiviteter, før dere tar turen hjem.


Tromsø Polarmuseet
Polarmuseet i Tromsø.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.


TromsøFoto: Pål Christian Møller, TravelMaker


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste firmatur blir en suksess.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Meny