Montreal
Korpstur til Canada

Korpstur til Canada

Denne turen til Canada går over 10 dager og vi besøker 3 fantastiske byer; Montreal, Quebeck City og Toronto.

Montreal, c'est si bon! Denne fransk-talende byen anses som Canadas kulturhovedstad. En tur rundt i de brosteinsdekkede gatene og flotte bygninger i gamlebyen i Montreal gir en smak av Europa. Basilikaen Notre-Dame er som en konfekt av glassmalerier og distriktet Plateau Mont-Royal vil glede deg med sine sjarmerende butikker og kafeer. Dypdykk ned i en enorm tallerken med den ekte canadiske spesialiteten, poutine.


Québec er hovedstaden i den kanadiske provinsen Québec. Quebécs gamle bydel (Vieux Québec), som er den eneste bevarte nordamerikanske festningsbyen nord for Mexico, ble utnevnt til å være en del av verdens kulturarv av UNESCO i 1985.


Toronto er den mest folkerike byen i Canada og provinshovedstad i provinsen Ontario. Toronto er beskrevet som New York City drevet av sveitsere; her finnes teatre i verdensklasse, shopping og restauranter, men sidegatene er rene og folket er vennlige. Det aller beste stedet å starte en tur gjennom byen er på toppen - i CN Tower, den høyeste frittstående strukturen i den vestlige verden.

Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i tillegg til mange andre opplevelser.


montreal bred (2)
Montreal.


Forslag til program for korpstur til Canada:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Montreal. Vi kjører til bostedet og sjekker inn. Felles middag.


Dag 2: Frokost. Vi bruker denne dagen til å utforske vakre Montreal og ser blant annet Notre-Dame Basilica, Mount Royal Park den flotte gamlebyen. Felles lunsj. Tid til egen disposisjon i Montreal. Felles middag.


Dag 3: Frokost. Vi tar turen til en av Canadas vakreste byer; Quebec City. Felles lunsj. Mulighet for opptreden. Felles middag.

Dag 4: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Opptreden om ettermiddagen med korps fra det norske miljøet i Montreal. Felles middag.


Dag 5: Frokost. I dag forflytter vi oss fra Montreal til Toronto. En super “road trip" langs store deler langs Lake Ontario og St.Lawrence River. Turen tar rundt 5-6 timer. Vi deler den opp, og koser oss med flere stopp underveis. Innsjekk på bosted i Toronto. Felles middag.


toronto
Toronto.


Dag 6: Frokost. Guidet tur i Toronto – en storby med fantastisk mye flott å by på. Vi avslutter sightseeingen med en fergetur over til vakre Toronto Islands. Felles lunsj. Tid til egen disposisjon. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag.


Dag 7: Frokost. Utflukt til Toronto Premium Outlets for noen timer med shopping. Her har de masse kjente merkevarebutikker med varer til gode priser. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag.


Dag 8: Frokost. Vi avslutter oppholdet med en utflukt til Niagara Falls. Felles avslutningsmiddag om kvelden.

Dag 9: Frokost. Utsjekk. Buss til flyplassen og hjemreise.

Dag 10: Ankomst Norge.


Det er selvfølgelig mulig å forkorte eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Vi tilpasser programmet akkurat slik korpset ønsker uansett antall dager.


toronto 2
Toronto.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.


Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny