Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Modanella

Vi tar oss av papirarbeidet når dere gifter dere i Italia

Å gifte seg i Italia høres kanskje vanskelig ut med mye byråkrati og papirarbeid på et fremmed språk. Det er det ikke når du bruker Bryllup i Italia.

Bryllup i Italias egen bryllupsmedarbeider er norsk og bor i Roma. Hun snakker selvsagt italiensk flytende og har lang erfaring med alt som skal ordnes, slik at deres italienske bryllup blir et drømmebryllup. Hun arrangerer ukentlig bryllup for norske brudepar som gifter seg i Italia, og alt papirarbeid og byråkrati med italienske myndigheter er det vi som tar oss av!

Bryllup i Italia tilbyr kirkebryllup og borgerlige vielser over hele Italia. Vi hjelper dere også hvis dere vil gifte dere i den norske ambassaden i Roma.

Vår norske bryllupsplanlegger går på forhånd gjennom hele bryllupsarrangementet med dere og tilrettelegger alt slik dere vil ha det. På den måten kan dere bare nyte dagene i Italia sammen med hverandre og gjestene deres.

Bryllup i Italia hjelper dere også med bestilling av hotell, restauranter, fotograf, blomster og alt annet dere trenger for å virkeliggjøre drømmen om et romantisk bryllup i utlandet.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

For å kunne gifte seg i Italia må man fremskaffe følgende dokumenter:

Nulla osta: Dette får dere av folkeregisteret etter å ha sendt inn skjemaet 'Prøving av ekteskapet'. Nulla ostaene skal ha apostille-stempel som dere får hos fylkesmannen. Nulla ostaen er gyldig i 4 måneder av gangen (evt. skilsmissedato må være skrevet på nulla ostaene, og i følge italiensk lov må skilte kvinner ha vært skilt i mer enn 300 dager før inngåelse av et nytt ekteskap). Brudepar med forskjellig nasjonalitet må ha nulla osta-papirene fra det landet man har statsborgerskap.

Fødselsattester: Her må navnene til deres foreldre komme frem. Attesten skal ha apostille stempel fra fylkesmannen. Fødselsattestene må være oversatt til italiensk, og ha nødvendige stempler fra den italienske ambassade i Oslo.

Gyldig pass: Dette må dere ha med til vielsen. Som regel leverer man papirene til kommunen man skal gifte seg i 2 virkedager før vielsen. Vi gir dere beskjed dersom dette må gjøres tidligere . Kopi sendes til oss i god tid før vielsen.

Bryllup med prest: Dere må legge ved dåpsattest om dere er døpt. Den skal ikke oversettes eller stemples. Attesten får dere fra den kirken dere er døpt.

Vitner: Dere må ha to vitner til vielsen. Kommer dere alene, ordner vi med vitner.

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny