Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Verona Bra
Sirmione

Bryllup Gardasjøen og Verona

Gardasjøen er den største innsjøen i Italia og ligger i nordøst, like ved Verona. Flere koselige landsbyer og småbyer som Sirmione, Lazise og Malcesine ligger rundt Gardasjøen og gjør dette området til et yndet sted for bryllup.

Verona regnes som en av de mest romantiske byene i Italia, kjent som stedet hvor Romeo og Julie fant kjærligheten. I Verona kan dere faktisk gifte dere i Julies hus!

Verona er av våre absolutte favorittbyer. Utenom Roma er det ingen andre byer i Italia som har så mange minnesmerker fra oldtiden. Verona er en meget vakker by med en koselig gamleby, dominert av den store romerske Arenaen fra det første århundret og Piazza Bra med alle sine hyggelige uterestauranter. Byen er full av gode restauranter, vinbarer i toppklassen og flotte moteforretninger.

Garda
Garda.

Like utenfor Verona finner dere det berømte vinområdet Valpolicella, der de blant annet produserer Amarone-viner. Vi kan gjerne arrangere et besøk på en av de mange flotte vingårdene der. Det er også mulig å gifte seg på vingård i Valpolicella.

Dere kan også velge å gifte dere i en av de mange idylliske småbyene som ligger rundt Gardasjøen. Det er mange å velge mellom. Sirmione, Lazise, Garda og Malcesine er noen av dem.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

IMG_7755
Vakre Verona.

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Sirmione
Sirmione ved Gardasjøen.

Arena Verona

Den romerske Arena di Verona.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Bryllupiitalia.no


Meny