aberdeen
Aberdeen
Pensjonisttur til Aberdeen

Pensjonisttur til Aberdeen

Aberdeen er en idyllisk havneby i det nordøstlige Skottland og et perfekt sted for å oppleve autentisk skotsk mat og atmosfære. Aberdeen byr på mange spennende aktiviteter for alle aldersgrupper. I områdene rundt selve byen kan dere se nærmere på flere slott, whiskydestillerier, mindre kystlandsbyer, sletter, strender og høyland. Aberdeen er også en studentby, med to universiteter og et betydelig studentliv. Byen er også et mekka når det gjelder golf, med utmerkede golfbaner for dem som liker det. Aberdeen er et yndet sted for å virkelig oppleve Skottland på sitt beste, og kan skilte med flust av shoppingmuligheter.

Forslag til program for pensjonisttur til Aberdeen:

Dag 1:
Avreise fra Norge og ankomst Skottland. TravelMaker sin representant møter dere på flyplassen og følger dere til hotellet. Mulighet for sightseeing med buss på ettermiddagen. Felles middag om kvelden.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Utflukt til Dunnottar Castle – de dramatiske og stemningsfulle festningsruinene som ligger i fantastiske omgivelser. Etter lunsj kan vi besøke Crathes Castle & Garden. Felles middag om kvelden.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Formiddagen til egen disposisjon og lunsj på egenhånd. Etter lunsj kan vi besøke en av byens flotte kirker.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Vi kan anbefale en utflukt til et whisky-destilleri om formiddagen. Ettermiddagen kan vi gjøre et besøk på Castle Fraser. Felles avslutningsmiddag.

Dag 5:
Frokost på hotellet. Utsjekk og avreise med buss til flyplassen. Hjemreise.

Aberdeen (002)

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste tur blir en suksess.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook og Instagram. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Meny