Krakow
Krakow Korfestival 7.-10. juni 2019

Krakow Korfestival 7.-10. juni 2019

Krakow er en av de mest populære destinasjonene for en kortur. For tredje gang arrangerer vi i Kortur.no vår egen korfestival for norske kor i Polens kulturelle hovedstad. Her gir vi dere muligheten til å opptre i en egen konsert sammen med andre norske kor i en av Krakows flotteste kirker, i tillegg til den unike opplevelsen det er å synge i det underjordiske kapellet i de berømte Saltgruvene i Wieliczka, litt utenfor Krakow. Byvandring med profesjonell guide og flere måltider er også inkludert.

Festivalen arrangeres helgen 7.-10. juni 2019. Vi har allerede reservert hotell og et antall flybilletter. N.B. Det er begrenset antall plasser på denne korfestivalen, så kontakt oss snarest om dere ønsker å delta på Krakow Korfestival 2019.

Foreløpig program:

Dag 1: Ankomst Krakow og transport til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan slappe av, beundre de mange vakre bygningene eller spasere rundt i de trange gatene. På kvelden blir det felles velkomstmiddag med korsang i restauranten til et av byens bryggerier, så her skal det bli god stemning.

Dag 2: Frokost. Halvdags guidet spasertur gjennom Krakow. Etter byvandringen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve mer av byen på egen hånd. På kvelden er det klart for den store felleskonserten i en av Krakows flotteste kirker.

Dag 3: Frokost. Halvdagstur til Wieliczka Saltgruver. Saltgruvene står på UNESCOs verdensarvliste og er en av de mest kjente attraksjonene i Polen. Her får korene også lov til å synge i St Kingas-kapellet, som ligger 101 meter under bakken - en uforglemmelig opplevelse! Tilbake i Krakow er det tid til egen disposisjon, før det blir avslutningsmiddag på hotellet med underholding.

Dag 4: Frokost i hotellets restaurant. Tid til egen disposisjon, avhengig av når flyet returnerer til Norge. Utsjekk og avreise til flyplassen for hjemreise.

Biskant Krakow Saltgruvene
Opplev å synge i de fantastiske underjordiske saltgruvene, 101 meter under bakken.

Inkludert i prisen:

· Fly t/r Oslo-Krakow
· Alle flyskatter og –avgifter
· 2 stk innsjekket bagasje pp
· 3 netter på 3* hotell i Krakow
· Frokost på hotellet hver dag
· Velkomstmiddag med mulighet for korsang
· Avslutningsmiddag på hotellet siste kveld med underholdning
· Byvandring i Krakow med profesjonell, skandinavisktalende guide
· Utflukt til Saltgruvene i Wieliczka med buss og profesjonell guide, inkl inngangsbillett
· Opptreden for koret i det underjordiske kapellet i Saltgruvene, 101 meter under jorden
· Hovedkonsert for alle korene i en av Krakows flotteste kirker, inkl tilrettelegging og markedsføring
· Buss t/r flyplass-hotell

Hos Kortur.no er alle priser åpne – ingen skjulte tillegg! Begrenset antall plasser. Det er også mulig med utreise fra andre flyplasser.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Det var et enstemmig kor som klappet for en fin tur til Krakow med mange opplevelser. Turen var fantastisk fra ende til annen. Alt var veldig fint tilrettelagt og alle var fornøyde med god informasjon på forhånd. Flyturen, hotellet, maten, guidene, byrunden, saltgruven, alt var godt forberedt. Takk for en fantastisk tur og godt samarbeid." Lørenskog Damekor er et av mange kor som har reist med Kortur.no til Krakow.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 997 49 868 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny