Krakow
Krakow Korfestival 6.-9. juni 2024

Krakow Korfestival 6.-9. juni 2024

Krakow er en av de mest populære destinasjonene for en kortur. For åttende gang arrangerer vi i Kortur.no vår egen korfestival for norske kor i Polens kulturelle hovedstad. Her gir vi dere muligheten til å opptre i en egen konsert sammen med andre norske kor i en av Krakows flotteste kirker, i tillegg til den unike opplevelsen det er å synge i det underjordiske kapellet i de berømte Saltgruvene i Wieliczka, litt utenfor Krakow. Byvandring med profesjonell guide og flere måltider er også inkludert.

Direkte fly begge veier fra Oslo, Trondheim, Stavanger!

N.B. Det er begrenset antall plasser på denne korfestivalen, så kontakt oss dersom dere er interessert i å delta på Krakow Korfestival i 2024. Festivalen arrangeres 6.-9. juni 2024.


Fredrikstad Sangkor deltok på Krakow Korfestival i 2019:

"Tusen takk for noen fine og varme dager i Krakow. Det var spennende å synge 102 meter under bakken. Konserten i kirken ble også meget bra. Avslutningsmiddagen var meget hyggelig med god mat og flott nasjonal musikk, sang og dans av en flink familiegruppe. En flott kortur".


Krakow Saltgruvene
Opplev å synge i de fantastiske underjordiske saltgruvene, 101 meter under bakken.


Foreløpig program:

Dag 1: Ankomst Krakow og transport til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. I gamlebyen finnes mange koselige kafeer og restauranter der man kan slappe av, beundre de mange vakre bygningene eller spasere rundt i de trange gatene. På kvelden blir det felles velkomstmiddag.

Dag 2: Frokost. Halvdags guidet spasertur gjennom Krakow. Etter byvandringen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve mer av byen på egen hånd. På kvelden er det klart for den store felleskonserten i en av Krakows flotteste kirker.

Dag 3: Frokost. Halvdagstur til Wieliczka Saltgruver. Saltgruvene står på UNESCOs verdensarvliste og er en av de mest kjente attraksjonene i Polen. Her får korene også lov til å synge litt i St Kingas-kapellet, som ligger 101 meter under bakken - en uforglemmelig opplevelse! Tilbake i Krakow blir det en utendørs opptreden på et av torgene i gamlebyen, før det blir avslutningsmiddag på en av byens hyggelige restauranter.

Dag 4: Frokost i hotellets restaurant. Tid til egen disposisjon, avhengig av når flyet returnerer til Norge. Utsjekk og avreise til flyplassen for hjemreise.


Krakow torget

Inkludert i prisen:

· Fly t/r Oslo / Trondheim / Stavanger - Krakow
· Alle flyskatter og –avgifter
· 2 stk innsjekket bagasje pp
· 3 netter på 3* hotell med meget sentral beliggenhet i Krakow
· Frokost på hotellet hver dag
· Velkomstmiddag
· Avslutningsmiddag på restaurant med folkloreunderholdning
· Byvandring i Krakow med profesjonell, skandinavisktalende guide
· Utflukt til Saltgruvene i Wieliczka med buss og profesjonell guide, inkl inngangsbillett
· Kort opptreden for koret i det underjordiske kapellet i Saltgruvene, 101 meter under jorden
· Hovedkonsert for alle korene i en av Krakows flotteste kirker, inkl tilrettelegging og markedsføring
. Utendørs opptreden i gamlebyen
· Buss t/r flyplass-hotell

Begrenset antall plasser.

Pris pr person i dobbeltrom:
Stavanger: Fra kr 7.690,-
Trondheim: Fra kr 7.990,-
Oslo: Fra kr 8.690,-

Tillegg for enkeltrom: NOK 490,- pr natt.

Det er også mulig å reise fra andre byer i Norge.

Kontakt oss snarest mulig, da det er begrensede plasser på denne festivalen! kortur@travelmaker.no


"Det var et enstemmig kor som klappet for en fin tur til Krakow med mange opplevelser. Turen var fantastisk fra ende til annen. Alt var veldig fint tilrettelagt og alle var fornøyde med god informasjon på forhånd. Flyturen, hotellet, maten, guidene, byrunden, saltgruven, alt var godt forberedt. Takk for en fantastisk tur og godt samarbeid."
Lørenskog Damekor er et av mange kor som har reist med Kortur.no til Krakow.


Kontakt oss på kortur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 eller 909 67 67 0 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Kortur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, Kortur.no / TravelMaker as.

Krakow slott

Meny