Firmatur til Rondane

Firmatur til Rondane

Rondane rager mektig over vide, lavdekte fjellvidder. I sør møter du et rolig landskap med avrundede topper. I nord finner du høye, bratte topper, der ti av dem ruver over 2000 meter.


Programforslag firmatur til Rondane:

​​Dag 1:
Avreise med buss og ankomst Spidsbergseter Resort på Venabygd. Felles middag om kvelden (buffet basert på ferske råvarer og lokale delikatesser)

Dag 2:
Frokost. Avreise med buss til Sjoa. Bussturen tar ca 50 minutter. Rafting i Sjoa inkludert lunsj. Dersom noen ikke ønsker å rafte er det mulig å tilby alternative aktiviteter som grottetur, klatrepark, hesteridning og hundekjøring. Etter en flott dag i Sjoa tar dere buss tilbake til Spidsbergseter Resport Rondane. Akevittsmaking før felles middag om kvelden. 


Dag 3:
Frokost. Utsjekk. Guidet fjelltur. Felles lunsj og retur med buss tilbake.


Programmet er ment som et forslag. TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Spidsbergseter_miljø Spitsbergseter Rondane
Meny