Svalbard
Svalbard 1
Firmatur til Svalbard

Firmatur til Svalbard

Svalbard blir en stadig mer populær destinasjon for firmaturer. Her kan man kombinere faglig opplegg med fantastiske naturopplevelser. Restaurantene holder et meget høyt nivå og i Longyearbyen finner man en av Nord-Europas største vinkjellere. Direkte fly fra Oslo gjør at reisetiden ikke er lenger enn til mange andre europeiske destinasjoner.

Februar er måneden som de fastboende liker best. Mørketiden er over, og lyset er magisk. Det er måneskinn i fjellsidene og nordlys på himmelen. I mars åpenbarer den storslåtte arktiske naturen seg. Solen viser igjen sitt ansikt og dagene blir lysere og lengre. Det vinterkledde landskapet lyser opp i pastellfargede sjatteringer før solen igjen er høyt på himmelen med midnattssol fra og med 19. april.


"Fantastisk atmosfære i Longyearbyen. Svært fornøyd. Bare positivt – fra ende til annen." Fornøyd gruppe på tur til Svalbard med TravelMaker.

Svalbard

Foto: Agurtxane Concellon

Om sommeren skinner midnattssolen hele døgnet. Opplev det yrende dyrelivet og den vakre naturen med båtturer i polare fjorder, guidet tur i Longyearbyen og en rekke andre aktiviteter.

September er høysesong for kurs- og konferansereiser. Ferien er over, og det skal legges innbringende planer for siste kvartal og kommende år. På Svalbard naturen vakkert kledd i høstdrakt, og det er fortsatt mulig å delta på de fleste aktivitetene som arrangeres i sommerhalvåret.

I november og desember er Svalbard et meget eksotisk sted for årets julebord. La julestemningen sige inn mens du nyter den magiske polarnatten. Ute venter vakker natur og eksotiske aktiviteter som snøscootersafari, hundesledetur, nordlyssafari og taxfree julehandel. Et besøk på verdens nordligste bryggeri hører også med!

Svalbard øl
På Svalbard Bryggeri får du smake mye godt drikke! (Foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as)


Forslag til program for firmatur til Svalbard:

Dag 1: Ankomst Longyearbyen, Svalbard
Transport fra flyplassen til hotellet med buss. Innsjekking på hotellet.
Besøk og ølsmaking på verdens nordligste bryggeri.
Felles middag på «Huset».

Dag 2:
Frokost på hotellet.
Halvdags utflukt med snøscooter kjøring og/eller hundeslede, avhengig av sesong.
Utflukt med bespisning i Gruve 3.
Eller felles middag på «Restaurant Nansen» eller på «Stasjonen», evt villmarksaften i Camp Barentz.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Egen tid. Eventuelt tur til smeltevannskanaler og fascinerende isgrotter.
Utsjekk og transfer til flyplassen.
Innsjekk og hjemreise.

Svalbard firmatur
Camp Barentz. Foto: Agurtxane Concellon


Kontakt oss på eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale og forslag til program. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag - fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny