Gøteborg
Pensjonisttur til Gøteborg

Pensjonisttur til Gøteborg

Gøteborg er en oversiktlig storby med et stort underholdningstilbud, gode shoppingmuligheter, kafeer og restauranter med mat fra alle verdenshjørner. Og selvfølgelig Liseberg. Du kommer deg til Gøteborg raskt og enkelt med båt fra Sandefjord til Strømstad. Eller med tog, buss eller fly.

Haga er en av de eldste bydelene i Göteborg med gater datert tilbake til 1600-tallet. Bydelen er spesielt kjent for sine flotte gater og velbevarte hus i klassisk Göteborg stil, også kalt Landhövdingehus, hvor første etasje er bygget i mur og resten i tre.


Gøteborg


Forslag til program for pensjonisttur til Gøteborg:


Dag 1:
Ankomst. Etter innsjekk på hotellet anbefaler vi en guidet tur med Paddan, en sightseeingbåt som lar dere oppleve Gøteborg fra vannet. Felles middag om kvelden på en av byens hyggelige restauranter.


Dag 2:
Frokost på hotellet.
I dag er det mulig å besøke byens flotte kunstmuseum, Volvo-museet eller ta en båttur ut i skjærgården.
Felles middag på kvelden.


Dag 3:
Frokost på hotellet.
Denne dagen besøker vi en av Europas best bevarte parker Trädgårdsföreningen med palmehus, mer enn 1000 roser og masser av sjeldne planter.
På ettermiddagen kan vi besøke liseberg, der det også er mulig å spise middag.


Dag 4:

Frokost på hotellet. Hjemreise.Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en eller flere dager. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.


Gøteborg

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny