Monreale
Korpstur til Palermo - Sicilia

Korpstur til Palermo - Sicilia

Sicilia er Middelhavets største øy og er et av Europas mest spennende reisemål med vakre strender, flott natur og fantastiske kulturskatter. Sicilia kan vise til en svært spennende historie. Gjennom århundrene har øya vært befolket av blant annet grekere, romere, arabere, normannere, spanjoler og franskmenn. Disse har alle satt sine spor på Sicilia. Her kan man oppleve greske templer, romerske mosaikker, arabisk arkitektur og normanniske katedraler - i tillegg til mange spennende byer, god mat, samt Europas eneste aktive vulkan.

Sicilias hovedstad med litt i underkant av 700.000 innbyggere er en spennende og fascinerende storby med mange ansikter. Pene sentrumsgater med gode shoppingmuligheter, vakre kirker og monumenter, samt flere av byens fargerike markeder er vel verdt et besøk. Ballarò og Il Capo og Vucciria er av de mest kjente og frekventerte markedsplasser. Men Palermo har også trange litt skumle bakgater hvor man ikke skal ferdes alene om natten.


Korpstur.no kan tilby et variert program med muligheter til å opptre i tillegg til mange andre opplevelser.


Palermo


Forslag til program for korpstur til Palermo:


Dag 1: Ankomst Palermo flyplass hvor dere blir møtt av Korpstur.no sin representant. Buss til bostedet. Felles middag om kvelden.


Dag 2: Frokost. Utflukt til Monreale og byvandring i Palermo. Opptreden om ettermiddagen. Felles middag om kvelden.


Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til Menfi med besøk på olivengården Ravida. Opptreden i en av byene ved Palermo. Buss tilbake til Palermo. Felles middag om kvelden.


Dag 4: Frokost og utsjekk. Buss til flyplassen for hjemreise.


Det er selvfølgelig mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Da får du tid å utforske byen bedre. Man kan også kombinere med en rundtur på Sicilia.


Palermo katedral

Katedralen i Palermo.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny