Dubrovnik 2
Dubrovnik 1
Split
Korpstur til Dubrovnik og Kroatia

Korpstur til Dubrovnik og Kroatia

Kroatia har blitt et nytt favorittreisemål blant nordmenn. Her kan man nyte livet i vakre byer ved Adriaterhavet. Korpstur.no skreddersyr korpsturer til Kroatia med opplevelser og opptredener.

Dubrovnik er en av Adriaterhavets perler – en middelalderby som nesten ikke har forandret seg på flere hundre år. Gamlebyen er full av sjarmerende restauranter og vakre bygninger. Byen er omkranset av den imponerende bymuren og en spasertur på muren er obligatorisk, når man besøker Dubrovnik. De senere årene har Dubrovnik også blitt kjent fordi mye av TV-serien «Game of Thrones» er spilt inn her.

Utenfor byen finner vi den flotte skjærgården. En båttur er noe vi absolutt kan anbefale, når man reiser til Dubrovnik. Det er også gode bademuligheter her.

Programforslag for korpstur til Dubrovnik:
Dag 1:
Direkte fly fra Norge
Innsjekk på hotellet
Sightseeing / byvandring

Dag 2:
Tid til en spasertur på bymurene
Opptreden i en av de flotte kirkene i gamlebyen, på et torg eller en skole

Dag 3:
Båttur i skjærgården med privat båt. Tid til bading og lunsj
Felles avslutningsmiddag

Dag 4:
Hjemreise til Norge
En korpstur til Dubrovnik kan også kombineres med noen dager i Split.


         Kroatia har flere spennende destinasjoner med direkte fly fra Norge, som dere kan besøke på korpstur. Dubrovnik er det mest populære reisemålet, men vi kan også arrangere korpstur til andre steder ved kysten, som Split, Porec, Pula og Rijeka. Ønsker dere å reise til hovedstaden Zagreb, kan vi selvsagt også tilby korpstur dit. Valget er deres.

         Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny