Oslo
Skoletur til Oslo

Skoletur til Oslo

Blant mange destinasjoner kan vi nevne at Oslo-regionen er en viktig part i vår nære krigshistorie med Akershus festning, Hjemmefrontmuseet og Oscarsborg festning i Drøbaksundet. Hele byen er full av historien rundt hva som skjedde før og under 2. verdenskrig. Hovedstaden har selvsagt veldig mye å by på når det gjelder kunst, kultur, historie og underholdning.

Skoletur.no kan tilby et tilpasset og variert program for ungdomsskoleklasser, studenter ved videregående skoler og for lærere som ønsker et lærerseminar el.l. Å reise med Skoletur.no gir mulighet for mange fine opplevelser.

På skoletur til Oslo kan dere oppleve mye av det hovedstaden har å by på. Vi organiserer utflukter og andre aktiviteter, sightseeing og felles måltider.

Forslag til program for skoletur til Oslo:

Dag 1:
Ankomst Oslo
Hvis dere ønsker kan vi arrangere en sightseeing denne dagen med stopp i Vigelandsparken, Holmenkollen eller andre severdigheter.
Felles velkomstmiddag.

Dag 2:
I dag kan dere dra på båttur til museene på Bygdøy eller en litt lengre tur på Oslofjorden - f.eks.til Drøbak. Her kan dere besøke Oscarsborg festning som ligger midt ute i Drøbaksundet. Her ligger mye krigshistorie både i festningen og i selve øya festningen ligger på. På vei tilbake kan dere ta en sving innom Tusenfryd fornøyelsespark.
På ettermiddagen er det tid til å besøke det nye spennende Deichmanns Bibliotek eller dere tar en spasertur på Operataket, som ligger rett ved siden av. Det er heller ikke langt til Ekebergparken med sine mangle flotte skulpturer. En lett lunsj på Ekebergrestauranten med fabelaktig utsikt over byen, er aldri feil!
Felles middag om kvelden.

Dag 3:
I dag er det tid til å oppleve noe av det dere ikke rakk i går. Dere kan besøke Akershus festning, utforske Hjemmefrontmuseet og lære mer om hva som skjedde i Norge under 2. verdenskrig.
Hvis dere ønsker å oppleve litt av naturen, kan vi anbefale en tur langs Akerselven eller Alnaelven. Her er man midt i naturen og samtidig midt i storbyen!
Felles middag om kvelden.

Dag 4:
I dag er det tid for hjemreise. Avhengig av reisetidspunkt er det også tid til shopping eller andre opplevelser.

En stor fordel med å reise på skoletur til Oslo er de mange alternative reisemåtene. I tillegg til tog og buss, er det svært mange flyavganger til Oslo hver dag. På denne måten kan dere selv velge når dere ønsker å reise.

Vi skreddersyr turen etter deres ønsker!

Oslo


​Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en natt eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.​


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Meny