Dublin pub
Pensjonisttur til Dublin

Pensjonisttur til Dublin

Dublin er Irlands hovedstad og en spennende by full av historie og kultur, musikk og puber. Norske og danske vikinger regjerte her for ca tusen år siden. Nå drar vi tilbake hit med direktefly fra Norge og den livlige byen med sine sterke musikktradisjoner har blitt en svært populær destinasjon for nordmenn. I Dublin kan man gå i fotsporene til James Joyce og byen var også hjemsted for andre forfattere som Oscar Wilde, William B. Yeats og Dracula-forfatteren Bram Stoker.

Den tradisjonelle irske folkemusikken har for lengst blitt allemannseie og det finnes knapt en by i den vestlige verden som ikke kan vise til minst én irsk pub. I dag er Irlands to største eksportartikler Guinness øl og den irske rockegruppen U2. TravelMaker kan tilby dere besøk på Guinness Storehouse som virkelig er verdt å få med seg, Irish Evening med irsk dans og folkemusikk og mye annet. Dublin er en av TravelMakers mest populære destinasjoner for gruppereiser.


"Tusen takk for en fantastisk tur du hadde lagt opp til oss. Her var vi 14 kjempefornøyde stykker. For oss var tidskjemaet helt i tråd med hva hver og en ønsket. Igjen tusen takk, dette vil jeg anbefale for mine bekjente." Tilbakemelding fra gruppe på tur til Dublin.

"Vi har hatt en fantastisk flott tur i Dublin, der alt klaffet og ble slik dere hadde forespeilt oss det. En topp tur med livsvarige minner. En svært god dialog med dere i forkant av reisen. Alt var tilrettelagt, klappet og klart. Vi hadde også med en særdeles dyktig guide. Måltidene vær veldig bra. Hjertelig takk for et godt, nyttig og fruktbart samarbeid som har fungert svært bra". Hyggelig tilbakemelding fra en av våre mange kunder som har reist med TravelMaker til Dublin.

014c54d03ef77d1d4d3e38cf32ecf5d7850992fe12
God stemning på "Irish Evening Show" med live musikk og dans.


Forslag til program for pensjonisttur til Dublin:

Dag 1:
Fly til Dublin (nærmeste flyplass med direkte fly til Norge)

Buss og innsjekk på hotellet

På ettermiddagen kan vi arrangere besøk på et whiskey-destilleri eller Guinness Storehouse Brewery

Felles middag


Dag 2:
Frokost på hotellet

Sightseeing / byvandring

Felles publunsj

Besøk i viking-museet eller Trinity College

Felles middag og besøk på noen av byens mange puber


Dag 3:

Frokost på hotellet
I dag tar vi turen ut av byen for å besøke vakre Powerscourt Gardens og Glendalough
Irsk aften med show, underholdning og 3-retters middag er en perfekt avslutning på oppholdet

Dag 4:
Frokost på hotellet
Felles lunsj eller tid til shopping hvis tiden tillater det
Buss til flyplassen for hjemreise


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Dublin
Ha'penny Bridge.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny