Vilnius
Korpstur til Vilnius

Korpstur til Vilnius

Litauen er blant Europas yngste, selvstendige nasjoner som nå blomstrer av optimisme og livsglede. Vilnius er Litauens hovedstad, og blir omtalt som Baltikums flotteste by og Europas best bevarte hemmelighet. Her finnes utmerkede shoppingmuligheter, koselige kafeer, gourmet-restauranter, muséer, katedraler, kasinoer, en UNESCO-vernet gamleby og et yrende uteliv for å nevne noe.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig kostnadsnivå, er Vilnius en attraktiv destinasjon for norske korps. Litauen er kjent for å være et av Europas billigste land å feriere i. Korpstur.no har meget gode lokale kontakter i Vilnius og kan tilby et variert program med muligheter til å spille på spennende steder i tillegg til mange andre opplevelser.

Trakaj Vilnius


Forslag på program for korpstur til Vilnius:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Vilnius. Dere møtes av Kortur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Vi starter oppholdet med en guidet tur i gamlebyen med norsktalende guide. Ettermiddagen til egen disposisjon. Felles middag og litauisk aften med folklore show.

Dag 2: Frokost. Utflukt til Trakai, et øyslott som ligger i innsjøen Galvė. Slottet ble påbegynt på 1300-tallet. Vi har med norkstalende guide. Mulighet for opptreden. Felles typisk lokal lunsj. Retur til Vilnius etter lunsj. Tid til egen disposisjon og felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Alternativt utflukt til kultur- og industribyen Marijampole, som grenser både til Polen og til Russisk Kaliningrad. Opptreden i kirke, evt. treff med lokalt korps. Felles avslutningsmiddag.

Dag 4: Frokost. Utsjekk og buss til flyplass. Hjemreise til Norge.


Vilnius

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 266 43 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny