Vilnius
Korpstur til Vilnius

Korpstur til Vilnius

Litauen er blant Europas yngste, selvstendige nasjoner som nå blomstrer av optimisme og livsglede. Vilnius er Litauens hovedstad, og blir omtalt som Baltikums flotteste by og Europas best bevarte hemmelighet. Her finnes utmerkede shoppingmuligheter, koselige kafeer, gourmet-restauranter, muséer, katedraler, kasinoer, en UNESCO-vernet gamleby og et yrende uteliv for å nevne noe.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig kostnadsnivå, er Vilnius en attraktiv destinasjon for norske korps. Litauen er kjent for å være et av Europas billigste land å feriere i. Korpstur.no har meget gode lokale kontakter i Vilnius og kan tilby et variert program med muligheter til å spille på spennende steder i tillegg til mange andre opplevelser.

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Vilnius. Dere møtes av Korpstur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Vi starter oppholdet med en guidet tur i gamlebyen med norsktalende guide. Ettermiddagen til egen disposisjon. Felles middag og litauisk aften med folklore show.

Dag 2: Frokost. Utflukt til Trakai med norsktalende guide. Mulighet for opptreden. Felles typisk lokal lunsj. Retur til Vilnius etter lunsj. Tid til egen disposisjon og felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Alternativt utflukt til Marijampole. Mulighet for ppptreden i kirke. Felles avslutningsmiddag.

Dag 4: Frokost. Utsjekk og buss til flyplass. Hjemreise til Norge.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny