" /> Travelmaker
Korpstur til Italia Finstad skolekorps
Korpstur til Italia Asker skolekorps
Music from the North - korpsfestival ved Gardasjøen (20. juni til 3. juli 2024)

Music from the North - korpsfestival ved Gardasjøen (20. juni til 3. juli 2024)

Bli med Korpstur.no på den fantastiske korpsfestivalen "Music from the North". Festivalen passer for skolekorps og juniorkorps og foregår i områdene ved Gardasjøen og gjennomføres den siste uken i juni hvert år. I løpet av festivaluken er det mulighet for å opptre i byer som Verona, Bardolino, Garda og Villafranca. Hvor ofte dere vil spille og hvordan det endelige programmet skal være kan dere bestemme selv. Denne festivalen er svært populær, så kontakt oss snarest, dersom dere ønsker å delta.

"Music from the North festivalen endte opp som en stor suksess. Dette fordi opplegget inneholdt alt et korps kan ønske seg;
En anledning til å besøke Italia. Torgkonserten i Garda med en flott ramme nede ved Garda havn. En hel dag med karuseller i Gardaland. Marsjere i de ærverdige gater- og markeder i Verona. Spille i selveste Arena di Verona. Nyte det deilige bassenget ved hotel Poiano. Erfarne arrangører som vet hvilke behov et korps har." Fet Skolekorps er ett av mange skolekorps som har deltatt på denne flotte festivalen de siste årene.

Korps Verona
Opptreden inne i den romerske arenaen i Verona bygget for 2000 år siden er en flott opplevelse!


Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge med fly. Ankomst Milano/Venezia/Verona flyplass hvor dere møtes av Korpstur.no sin representant, som følger dere til bostedet i Garda eller Peschiera med buss. Innsjekking felles middag.

Dag 2: Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 3: Frokost på hotellet. Utflukt med buss til Verona. Festivalopptreden på Piazza Bra. Mulighet også for å opptre inne på det 2000 år gamle amfiteateret Arena de Verona. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 4: Frokost på hotellet. Dag til egen disposisjon. Vi kan for eksempel anbefale en tur til fornøyelsesparken Gardaland. Felles middag på hotellet om kvelden. Mulighet for opptreden om ønskelig også denne dagen.

Dag 5: Frokost på hotellet. Tidlig middag. Ettermiddag/kveldsutflukt til en av byene langs Gardasjøen om kvelden med festivalopptreden. Buss tilbake til hotellet.

Dag 6: Frokost på hotellet. Utsjekk og hjemreise.


Sirmione
Sirmione er den flotteste av byene ved Gardasjøen.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny