Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Vingård Valpolicella

Bryllup på vingård i Valpolicella

Midt mellom vakre Verona og Gardasjøen i Nord-Italia ligger et av Italias mest berømte vindistrikter, Valpolicella. Midt i vinrankene i dette vakre landskapet, ligger denne flotte vingården med plass til 30-40 overnattingsgjester.

Dette er et av de flotteste områdene i Italia. I Valpolicella lages kjente viner som Amarone og Ripasso. Vingården ligger midt i dette området. Bare 20 minutter til vest ligger Italias største innsjø. Gardasjøen med sine mange sjarmerende småbyer. Mindre enn en halv time sør ligger Verona, kanskje Italias mest romantiske by kjent for Romeo og Julie. Her finner man også den imponerende arenaen bygget av romerne for 2.000 år siden. Nå brukes arenaen til operafestival og rockekonserter.

Vår norske bryllupsplanlegger er med dere under hele planleggingen og vi sørger selvsagt for tolk under vielsen. Vi hjelper dere også med alle papirer og formalia knyttet til vielsen.

Ved bryllup på vinslottet bestilles alle måltider og andre tjenester fra stedet gjennom Bryllup i Italia. Vi hjelper dere også med alt dere ellers har behov for i forbindelse med deres bryllup, som frisør, blomster, fotograf, evt transport m v.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!


IMG_5511

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

IMG_7597

IMG_5498

IMG_7581

Meny