Berlin
Korpstur til Berlin

Korpstur til Berlin

Berlin er Tysklands hovedstad og en av de mest spennende byene i Europa. Etter andre verdenskrig ble byen delt og i 1961 ble den beryktede Berlinmuren satt opp for å hindre østberlinerne i å flykte til vesten. For 20 år siden ble muren revet og øst og vest ble gjenforent. Nå står restene av muren igjen som et minnesmerke og byen ble på 1990-tallet det viktigste symbolet på det nye Europa, der øst og vest etter hvert smeltet mer og mer sammen.

En positiv konsekvens av tiden byen var delt, var at begge sidene konkurrerte om hvem som var best, noe som resulterte i at det ble bygget dobbelt opp med operaer, teatre, kunstmuseer og til og med to egyptiske museer. I dag fremstår Berlin også som en kulturby av dimensjoner med en rekke interessante museer, flotte slott, moderne arkitektur og et yrende uteliv som aldri stopper opp.IMG_0287
Kaiser Wilhelm Gedächtniskirkche.


Forslag til program for kortur til Berlin:

Dag 1: Ankomst Berlin og transfer til hotellet. Etter innsjekk er det tid til egen disposisjon. Det er kort vei til både attraksjoner og shoppingområder. Felles middag på kvelden.

Dag 2: 3 timers sightseeing med buss og lokal, profesjonell guide. På denne turen besøker dere blant annet Brandenburger Tor, Berlinmuren, Reichstag og mye annet. Etter turen er det tid for lunsj og mulighet til å oppleve byen på egen hånd. Felles middag på kvelden f eks i en tysk bierstube.

Dag 3: I dag er det tid for konsert i en flott kirke. En mulighet vil kunne være å opptre i den fantastiske Berliner Dom eller Kaiser Wilhelm Gedächtniskirkche. Dere blir fulgt til stedet dere skal synge av vår stedlige representant og kjørt dit med buss. Etter konserten er det tid til å oppleve enda mer av denne flotte byen. Felles middag på kvelden.

Dag 4: Transfer til flyplassen for hjemreise til Norge.
Berlin Brandenburger Tor

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korpsturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny