Los Angeles
Skoletur til Los Angeles

Skoletur til Los Angeles

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Los Angeles, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Her er et forslag til program spesielt tilpasset musikk og mediastudenter, men vi skreddersyr turinnholdet etter deres ønsker og behov.

Dag 1: Avreise fra Norge. Ankomst Los Angeles. Sjekk inn på hotellet på Santa Monica. Spise middag på Santa Monica's third street promenade.

Dag 2 :Frokost på hotellet. Shopping og avslapping på Santa Monica Beach (her kan man være på stranden, sykle til Venice Beach, shoppe på third street, gjøre morsomme aktiviteter på Santa Monica Pier etc). Dere spiser lunsj og middag der dere selv ønsker.

Dag 3: Frokost på hotellet. Låtskriving workshop med låtskriver for kjente artister. Lunsj på Cheesecake Factory på The Grove (kjent og fint kjøpesenter i Hollywood, der det ofte er innspilling av tv og film osv). Sightseeing i Hollywood (om ønskelig, også besøke Guitar Center der), bl.a. Walk of Fame, Griffith Park og Hollywood skiltet. Middag i Hollywood (eventuelt på restaurant som ser over hele byen)

Dag 4: Frokost på hotellet. Besøk på Universal Studios. Konsert/jam el.l. på kvelden

Dag 5: Frokost på hotellet. Spille inn låt i studio. NBA kamp på kvelden

Dag 6; Frokost på hotellet. Gospel-Gudstjeneste på morgenen. Spise lunsj i Sjømannskirka. Dra til Huntington Beach. Kvelden: Vi kan gjøre Hillsong LA Gudstjeneste, evt. konsert eller sportsarrangement

Dag 7: Frokost på hotellet. Skolebesøk på college/universitet el.l. som driver med musikk. Lunsj på skolen. Shopping. Avslutningsmiddag downtown LA med utsikt over byen

Dag 8: Frokost på hotellet. Sjekke ut, og slappe av på stranden (Santa Monica). Reise til flyplassen. Avreise til Norge

Dag 9: Ankomst Norge

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.noeller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny