Los Angeles
Skoletur til Los Angeles

Skoletur til Los Angeles

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Los Angeles, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Her er et forslag til program spesielt tilpasset musikk og mediastudenter, men vi skreddersyr turinnholdet etter deres ønsker og behov.

Ofte forkortes byen bare til LA. Byens opprinnelig navn: El Pueblo de la Reyna de Los Angeles (Byen til englenes dronning). Millionbyen Los Angeles er en spennende, multikulturell og enkelte steder fasjonabel by.

Utforsk alt Hollywood har å tilby. Hollywood Boulevard med Walk of Fame, Chinese Theatre, Venice Beach, Beverly Hills, prøv en "Celebrity tour" for å se hvor kjendiser og skuespillere bor, Santa Monica Boulevard (Hollywood), Melrose Avenue er morsom og urban å besøke. Ikke langt fra er La Brea og Farmers Market.
Ta en tur innom Santa Monica Pier og gå på tivoliet, og gjør et stopp i Santa Monica 3rd Street; her er det hyggelig atmosfære og mulighet for litt shopping.
Fra Griffith Park kan man gå en liten tur opp til det verdensberømte Hollywood- skiltet for å ta en selfie eller utsikt over byen.
LA har 14 universiteter med til sammen 110 000 studenter, og det mest er UCLA.
Mulighetene er uendelig også i utvalg av restauranter, kinoer, teater, show og konserter. Sports arrangementer er det mange av, bla amerikansk fotball og basket.
Det er ikke usannsynlig at dere kan treffe på en kjendis eller to -)


Programforslag for skoletur til Los Angeles:

Dag 1: Avreise fra Norge. Ankomst Los Angeles. Sjekk inn på hotellet på Santa Monica. Spise middag på Santa Monica 3rd street promenade.

Dag 2 :Frokost på hotellet. Shopping og avslapping på Santa Monica Beach (her kan man være på stranden, sykle til Venice Beach, shoppe på third street, gjøre morsomme aktiviteter på Santa Monica Pier etc). Dere spiser lunsj og middag der dere selv ønsker.

Dag 3: Frokost på hotellet. Låtskriving workshop med låtskriver for kjente artister. Lunsj på Cheesecake Factory på The Grove (kjent og fint kjøpesenter i Hollywood, der det ofte er innspilling av tv og film osv). Sightseeing i Hollywood (om ønskelig, også besøke Guitar Center der), bl.a. Walk of Fame, Griffith Park og Hollywood skiltet. Middag i Hollywood (eventuelt på restaurant som ser over hele byen)

Dag 4: Frokost på hotellet. Besøk på Universal Studios. Konsert/jam el.l. på kvelden

Dag 5: Frokost på hotellet. Spille inn låt i studio. NBA kamp på kvelden

Dag 6; Frokost på hotellet. Gospel-Gudstjeneste på morgenen. Spise lunsj i Sjømannskirka. Dra til Huntington Beach. Kvelden: Vi kan gjøre Hillsong LA Gudstjeneste, evt. konsert eller sportsarrangement

Dag 7: Frokost på hotellet. Skolebesøk på college/universitet el.l. som driver med musikk. Lunsj på skolen. Shopping. Avslutningsmiddag downtown LA med utsikt over byen

Dag 8: Frokost på hotellet. Sjekke ut, og slappe av på stranden (Santa Monica). Reise til flyplassen. Avreise til Norge

Dag 9: Ankomst Norge


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.noeller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny