Korpstur Spania
Korpstur til Italia Asker skolekorps
Verona korps 2
KORPSTURER TIL UTLANDET

KORPSTURER TIL UTLANDET

Skal ditt korps på korpstur eller korpsreise? Korpstur.no tilrettelegger alt som skal til for en vellykket korpstur: flybilletter, hotell, transport, guiding, restauranter, konserter, opptredener, øvingslokaler og alt dere ellers måtte ønske. Vi tilbyr korpsturer for både skolekorps og voksenkorps og vi kan tilby både festivaler og skreddersydde turopplegg.

Kjære kunder!
Det er utfordrende dager i reiselivsbransjen. Mange av våre kunder blir berørt av situasjonen vi er midt oppi. Flere får ikke gjennomført sine planlagte turer og arrangementer de neste ukene, mens andre er usikre på om de vil kunne reise som planlagt ut over sommeren.
Vi er i tett dialog med kundene som har blitt berørt så langt og opplever veldig god samarbeidsvilje og forståelse for situasjonen. Noen har valgt å kansellere, men de fleste velger å flytte turen til et senere tidspunkt.
Vi håper og tror de strenge tiltakene som er iverksatt vil gi gode resultater, slik at det vil bli mulig å reise igjen om ikke så lenge.

Ønsker dere å reise på tur til høsten eller neste år, er det bare å ta kontakt nå! Vi er på jobb og hjelper dere gjerne!

Vi takker alle våre kunder for tålmodighet og godt samarbeid.
Hilsen oss i Korpstur.no / TravelMaker


Planlegger dere korpstur til utlandet? Vi i Korpstur.no hjelper dere med alt dere trenger for en vellykket korpstur til utlandet. Vi arrangerer korpsturer for janitsjarkorps, brassband, ungdomskorps, veterankorps, orkester og andre korps.

Korpstur.no arrangerer skreddersydde opplegg til de fleste destinasjoner over hele Europa, USA og Canada.

Våre medarbeidere har mer enn 25 års erfaring med gruppereiser og har arrangert korpsturer til steder som London, Liverpool, Brighton, Aberdeen, Edinburgh, Dublin, Galway, København, Krakow, Gdansk, Riga, Tallinn, Praha, Budapest, Verona, Garda, Paris, Berlin, Malaga, Calella og mange flere steder.

Garda korps
Kampen Janitsjar reiste med Korpstur.no til Italia.

10 gode grunner til å bruke Korpstur.no

1. Ærlige priser – ingen skjulte tillegg

2. Flyskatter og -avgifter er alltid inkludert i våre priser

3. Vi skreddersyr alle korpsturer. Dere betaler kun for det dere ønsker å bestille

4. Vi organiserer konserter og opptredener dere sent vil glemme

5. Vi bruker kun erfarne reiseledere og profesjonelle lokalguider på våre korpsturer

6. Hoteller med sentral beliggenhet og god standard

7. Liten administrasjon hos oss gjør korpsturen billigere for dere

8. Vi har medarbeidere som er eksperter på korpsturer

9. Alle korps som reiser med oss er dekket av både Pakkereiseloven og Reisegarantifondet

10. Vi lever for og av fornøyde kunder

Les hva mange av våre fornøyde kunder mener om Korpstur.no.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny