Korpstur Spania
Korpstur til Italia Asker skolekorps
Verona korps 2
KORPSTURER TIL UTLANDET - OG I NORGE

KORPSTURER TIL UTLANDET - OG I NORGE

Kjære kunder! Korona-pandemien har gitt oss nye utfordringer. Svært mange korps har fått sine reiseplaner spolert, men vi har heldigvis funnet løsninger for alle de korpsene som hadde planlagt å dra på korpstur med oss i 2020. De fleste korpsene har valgt å flytte turen til neste år. Noen har selv valgt å kansellere turen og for dem som ikke fikk reist pga UDs reiseråd, har vi allerede refundert alt de har betalt for turen. Som kjent har kundene krav på refusjon innen 3 måneder, men vi har valgt å refundere alt med en gang, slik at kundene skal slippe å vente på pengene sine.

Hvis dere tenker å reise på korpstur i 2021, er det bare å ta kontakt! Vi gir dere tilbud på en flott korpstur - helt uten forpliktelser! Hvis dere ønsker å reise i Norge, ordner vi selvsagt det også!

Husk at dere er dekket av Pakkereiseloven og Reisegarantifondet, når dere reiser med oss. Dette innebærer at dere får tilbake alle pengene, dersom turen ikke kan la seg gjennomføre.

Ring oss på 959 266 43 (voksenkorps) eller 414 223 67 (skolekorps) eller send epost til korpstur@travelmaker.no. Vi er på jobb og hjelper dere gjerne!

Vi takker alle våre kunder for tålmodighet og godt samarbeid.
Hilsen oss i Korpstur.no / TravelMaker

Korps Verona

Skal ditt korps på korpstur eller korpsreise? Korpstur.no tilrettelegger alt som skal til for en vellykket korpstur: flybilletter, overnatting, transport, guiding, måltider, konserter, opptredener, øvingslokaler og alt dere ellers måtte ønske. Vi arrangerer korpsturer for janitsjarkorps, brassband, ungdomskorps, veterankorps, orkester og andre korps og kan tilby både festivaler og skreddersydde turopplegg.

Korpstur.no arrangerer skreddersydde opplegg til de fleste destinasjoner over hele Europa, USA og Canada.

Våre medarbeidere har mer enn 25 års erfaring med gruppereiser og har arrangert korpsturer til steder som London, Liverpool, Brighton, Aberdeen, Edinburgh, Dublin, Galway, København, Krakow, Gdansk, Riga, Tallinn, Praha, Budapest, Verona, Garda, Paris, Berlin, Malaga, Calella og mange flere steder.

10 gode grunner til å bruke Korpstur.no

1. Ærlige priser – ingen skjulte tillegg

2. Flyskatter og -avgifter er alltid inkludert i våre priser

3. Vi skreddersyr alle korpsturer. Dere betaler kun for det dere ønsker å bestille

4. Vi organiserer konserter og opptredener dere sent vil glemme

5. Vi bruker kun erfarne reiseledere og profesjonelle lokalguider på våre korpsturer

6. Hoteller med sentral beliggenhet og god standard

7. Liten administrasjon hos oss gjør korpsturen billigere for dere.

8. Vi har medarbeidere som er eksperter på korpsturer.

9. Alle korps som reiser med oss er dekket av både Pakkereiseloven og Reisegarantifondet.

10. Vi lever for og av fornøyde kunder.


Les hva mange av våre fornøyde kunder mener om Korpstur.no.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 41 42 23 67 (skolekorps) eller 95 92 66 43 (voksenkorps) for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny