Trondheim
Utsikt over Trondheim
Pensjonisttur til Trondheim

Pensjonisttur til Trondheim

På kortur til Trondheim venter kjente attraksjoner som Nidarosdomen og Erkebispegården, koselige handlegater og et stort utvalg spisesteder med kortreiste delikatesser på menyen. Med en befolkning på 193 000 er Trondheim Norges tredje største by. Det brede spektret av ting å gjøre her kan delvis tilskrives byens studenter, som utgjør rundt 30 000. Noen av byens populære museer inkluderer Trondheim kunstmuseum, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum og Erkebispegården. Et museum som står i sterk kontrast til disse er Rockheim, Norges nasjonalmuseum for populærmusikk.

Programforslag for pensjonisttur til Trondheim:

Dag 1:
Avreise med fly, buss eller tog til Trondheim. Innsjekk på bostedet. Felles middag.

Dag 2:
Frokost. Guidet tur til fots i Trondheim hvor dere får se og oppleve noen av de viktigste severdighetene i byen som for eksempel Nidarosdomen, Erkebiskopgården og Bakklandet. Felles lunsj.
Felles middag.

Trondheim torg

Dag 3:
Frokost.
Besøk på Rockheim – det nasjonale museet for populærmusikk. Etterpå kan dere besøke Ringve Musikkmuseum eller Sverresborg Folkemuseum.
Avslutningsmiddag f eks i Tyholttårnet. 74 meter over bakken kan du nyte et måltid i den mest originale og spesielle restauranten. I Tårnrestauranten roterer gulvet langsomt rundt, slik at dere kan se hele Trondheim i løpet av en time.

Dag 4:
Frokost og hjemreise.

Trondheim Nidaros

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny