Julemarked
Julebord i utlandet

Julebord i utlandet

Legg årets julebord til utlandet – få mer for pengene.

Nordmenn har lang tradisjon med julebordfeiring. Med direktefly fra de store byene, prisgunstig overnatting og rimelig mat og drikke, er et julebord i utlandet konkurransedyktig sammenliknet med et helgeopphold i Norge.

Vi har plukket ut tre byer som alle er perfekte steder for julebord. Her kan dere koble av et par dager, spise god mat, nyte god drikke og ikke minst oppleve julemarkeder hvor dere kan gjøre unna julegavehandelen.

Julebord Tallinn:
Tallinn har en sjarmerende gammel bydel med koselige smågater fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Byen er også kjent for fantastisk SPA og yrende uteliv.

Julemarked i Berlin

Julebord Berlin:
Berlin tilhører eliten av verdens storbyer og er en oase av kulturelle tilbud, trendy kaféer, moderne arkitektur, shoppingmuligheter og natteliv.

Julebord København:
Vakre København er en svært populær by for oss nordmenn. Byen byr på alt fra kulturelle opplevelser og hyggelige parker til deilige spisesteder og et variert uteliv.

Ønsker dere å dra til andre steder lager vi gjerne tilbud på det også. Start planleggingen av årets julebord nå og kontakt oss for et tilbud. Vi hører gjerne fra deg på epost post@travelmaker.no eller telefon 957 69 000.

Meny