Julemarked
Julebord i utlandet

Julebord i utlandet

Legg årets julebord til utlandet – få mer for pengene.

Nordmenn har lang tradisjon med julebordfeiring. Med direktefly fra de store byene, prisgunstig overnatting og rimelig mat og drikke, er et julebord i utlandet konkurransedyktig sammenliknet med et helgeopphold i Norge.

Her er tre byer som alle er perfekte steder for julebord. Her kan dere koble av et par dager, spise god mat, nyte god drikke og ikke minst oppleve julemarkeder hvor dere kan gjøre unna julegavehandelen.

Tallinn jul

Julebord Tallinn:
Tallinn har en sjarmerende gammel bydel med koselige smågater fulle av hyggelige spisesteder og forretninger. Byen er også kjent for fantastisk SPA og yrende uteliv.

Berlin jul 3

Julebord Berlin:
Berlin tilhører eliten av verdens storbyer og er en oase av kulturelle tilbud, trendy kaféer, moderne arkitektur, shoppingmuligheter og natteliv. Byen er full av flotte julemarkeder, der man kan kose seg med Jägerte, Gluhwein og Currywurst, god underholdning og masse shopping.

Riga jul 2

Julebord Riga:
I Riga kan vi arrangere spennende team-aktiviteter, Riga Balsam-smaking og mye annet. her finner dere flotte hoteller, restauranter og barer til priser man bare kan drømme om i Norge.

Ønsker dere å dra på julebordtur til andre steder lager vi gjerne tilbud på det også. Dette er bare noen få eksempler. Start planleggingen av årets julebord nå og kontakt oss for et tilbud. Vi hører gjerne fra deg på epost post@travelmaker.no eller telefon 957 69 000.

Meny