" /> Travelmaker
Vintur til Franciacorta

Vintur til Franciacorta

Med Vinturer.no kan du besøke vinområdet der den italienske "champagnen" blir produsert.

I 1961 produserte vinhuset Berlucchi den første musserende vinen laget på "champagne-metoden" i Franciacorta - et ganske lite område i den italienske regionen Lombardia. Franciacorta ligger litt vest for Gardasjøen, mellom byen Brescia i sør og innsjøen Lago d'Iseo i nord. Inntil få år siden var dette vinområdet ganske ukjent i Norge, men de siste årene har stadig flere nordmenn fått sansen for denne flotte vinen, som er langt bedre enn enhver prosecco.

På vinreise med Vinturer.no kan du besøke flotte vingårder i Franciacorta. Gjennom vårt nettverk får vi besøke vingårder som vanligvis ikke er tilgjengelige for vanlige turister. Det er flott natur i dette området, som ligger ved foten av alpene og en båttur på den sjarmerende Lago d'Iseo hører også med.

Franciacorta

På vingårdene kan du lære mer om vinproduksjon og selvsagt få smake på de lokale vinene. Ofte spiser vi lunsj eller middag på vingårdene. Da kan du nyte lokale delikatesser med viner som passer perfekt til den enkelte rett. Vi kan også tilby matlagingskurs, besøk på gourmetrestauranter og andre kulturopplevelser. Vi har nær kontakt med mange vinprodusenter og kan tilby vinreiser både for bedrifter, vinklubber og andre organisasjoner. Vinturer.no legger opp turen slik du vil ha den, uansett om du er vinkjenner eller nybegynner.

Brescia er en flott by med mange historiske minnesmerker helt tilbake til romertiden, flotte restauranter og vinbarer. En vintur til Franciacorta kan gjerne kombineres med vintur til Valpolicella og Verona, som ligger en kort kjøretur unna - på den andre siden av Gardasjøen.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i vinturer.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste vintur blir en suksess.

Iseo
Lago d'Iseo er er vakker innsjø nord i Italia.

Kontakt oss på vinturer@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Vinturer.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Franciacorta vin

Alle foto: Pål Chr. Møller, Vinturer.no / TravelMaker as.

Meny