" /> Travelmaker
Toscana
Pitigliano
Siena
Firenze
Firmatur til Toscana

Firmatur til Toscana

Toscana gir de fleste assosiasjoner til "det gode liv" og er noe vi forbinder med vakker natur, pittoreske byer, verdenskjent kunst og fantastiske viner.

Firenze regnes som renessansens fødested, men satsingen på kunst og kultur på 1400-tallet var bare mulig fordi Firenze også på denne tiden var Europas viktigste handelsby og finanssentrum. Verdens eldste bank ble opprettet i Siena allerede i 1472 og statsmannen og forfatteren Machiavelli skrev den berømte "Fyrsten" - en klassisk lærebok i hvordan skaffe seg makt og beholde den - på en vingård utenfor Firenze på begynnelsen av 1500-tallet.

På firmatur til Toscana kan vi tilby dere mange spennende aktiviteter: Vespatur, biltur med italienske sportsbiler, besøk på flotte vingårder (der det også er mulig å bo), kokkekurs eller er kulinarisk sightseeing i Firenze. Mulighetene er mange og vi kjenner dette område svært godt !

TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny