" /> Travelmaker
Siena
Firenze
Firmatur til Firenze og Toscana

Firmatur til Firenze og Toscana

Toscana gir de fleste assosiasjoner til "det gode liv" og er noe vi forbinder med vakker natur, pittoreske byer, verdenskjent kunst og fantastiske viner. På firmatur til Toscana kan dere kombinere kultur, mat, vin med spennende aktiviteter.

Firenze regnes som renessansens fødested, men satsingen på kunst og kultur på 1400-tallet var bare mulig fordi Firenze også på denne tiden var Europas viktigste handelsby og finanssentrum. Verdens eldste bank ble opprettet i Siena allerede i 1472 og statsmannen og forfatteren Machiavelli skrev den berømte "Fyrsten" - en klassisk lærebok i hvordan skaffe seg makt og beholde den - på en vingård utenfor Firenze på begynnelsen av 1500-tallet.

Firenze Ponte Vecchio

Ponte Vecchio - Firenzes berømte bro.

På firmatur til Toscana kan vi tilby dere mange spennende aktiviteter: Vespatur, biltur med italienske sportsbiler, besøk på flotte vingårder (der det også er mulig å bo), kokkekurs eller er kulinarisk sightseeing i Firenze. Mulighetene er mange og vi kjenner dette området svært godt!


"Med så mange flotte kolleger, faglig påfyll i en så fin historisk by måtte dette bare bli helt topp. Takker spesielt til de som har arrangert turen og Pål fra TravelMaker for noen uforglemmelige dager." Hyggelig tilbakemelding fra kunde som reiste på firmatur til Firenze i Toscana.

Siena
Sienas vakre rådhus fra 1300-tallet kan man besøke på dagstur fra Firenze.


Programforslag for firmatur til Firenze, Toscana:

Dag 1:
Ankomst Firenze.
En spasertur i byen for å beundre noen av de flotte severdighetene.
Felles middag.

Dag 2:
Kulinarisk byvandring med stopp underveis, der vi får smake noen av områdets delikatesser og se noen flere av byens mange severdigheter.
På ettermiddagen besøker vi en flott vingård utenfor byen. Der får vi høre den interessante historien om stedet, som i sin tid var eiet av den mektige Medici-familien. Det blir selvsagt også vinsmaking, før vi avslutter med en deilig middag på stedets restaurant.

Dag 3:
Utflukt til middelalderbyen Siena - en av de mest sjarmerende byene i hele Italia.
Vi kjører Strada del Vino / Vinveien gjennom Chianti Classico-området tilbake til Firenze. På veien stopper vi hos den berømte slakteren i Panzano og delikatessebutikken i Greve-in-Chianti. Det er også mulig å legge inn besøk på en flott vingård denne dagen, før vi returnerer til Firenze, der vi spiser avslutningsmiddag.

Dag 4:
Tid til å oppleve litt mer av fantastiske Firenze, før vi reiser hjem til Norge.


Firenze Uffizi
I Firenze kan dere oppleve fantastisk kunst og kultur!

TravelMaker kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.

TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Trebbio
Dette gamle Medici-slottet kan vi besøke på firmatur til Toscana. Her kan man også bo.

Alle fotos: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny