Palma 1
Korpstur til Mallorca

Korpstur til Mallorca

Mallorca er av de mest velkjente og yndede øyer i Middelhavet. Hovedstaden Palma er ganske enkelt en spansk storby i lite format - full av liv og herlig temperament. Få byer har en så harmonisk blanding av gammelt og nytt. Mallorca kan friste med 280 soldager i året og er derfor et attraktivt reisemål året rundt.

På sørkysten av øya Mallorca, ligger den multikulturelle byen Palma. Palma er ganske enkelt en spansk storby i lite format - full av liv og herlig temperament. Få byer har en så harmonisk blanding av gammelt og nytt. Mallorca kan friste med 280 soldager i året og er derfor et attraktivt reisemål året rundt.

I Palma kan dere hente inspirasjon og kreativt påfyll blant gallerier og museer som Es Baluard vid Paseo Mallorca eller Mirómuseet i Cala Mayor. Arkitekturen er storslagen og de gamle bydelene med originale husfasader, kirker og torg bør oppleves. Er det ønskelig med ytterligere historisk påfyll anbefaler vi de arabiske badene, borgen Bellver og den mektige gotiske katedralen La Seu. Det finnes også langstrakte deilige strender både øst og vest for byen. Dere er kun en halvtime med buss unna en parasoll ved det klare vannet i Palmabukta. Dryppsteinsformasjonene i Dragegrottene, katamaranseiling og en dagstur til den vakre fjellandsbyen Valdemossa og Appelsindalen er eksempler på hva dere kan oppleve.

De fleste flyselskapene flyr til Palma. Flyet lander på Palmas flyplass og det tar kun ca 30 min med buss til Palma sentrum.

Reiser dere på korpstur til Palma kan dere kombinere opptredener og konserter med et stort utvalg av kultur, severdigheter, shopping og uteliv. Palma er også en herlig matby og her nyter dere blant annet tapas på sitt beste.

Det er gode muligheter for å opptre i kirker og andre historiske steder og vi har de aller beste kontakter for å sikre at dette blir flotte og minneverdige opplevelser. Vi legger opp konserter og opptredener etter deres ønsker og fletter dette inn i programmet, slik at dere kan synge på noen av stedene dere besøker på turen.

Palma


Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Mallorca hvor dere møtes av Korpstur.no sin representant og følger til hotellet med buss. Innsjekking og relax ved bassenget. Felles middag på hotellet.

Dag 2: Frokost. Heldagsutflukt til Palma med sightseeing og besøk på Bellver Castle. Mulighet for å marsjere fra Plaza de España til Plaza Mayor. Felles middag på hotellet.

Dag 3: Frokost. Heldags utflukt til Valldemossa. Reisen starter med å besøke den lille byen Valldemossa: Denne lille byen har mange sjarmerende små, smale gater med vakre bygninger. Det bugner av fine blomster utenfor dørene. Valldemossa er kjent for klosteret som ble bygget på 1400- til 1800-tallet. Frédéric Chopin bodde der i perioden 1838-39 og komponerte noen av sine viktigste verk her. Vi går rundt i gamlebyen og tar en kaffe og nyter den beste desserten på Mallorca i en lokal bar. Reisen fortsetter langs den vakre vestkysten der vi stopper etter 15 minutter for å se Son Marroig og Sóller, samt Puerto Sóller. Lunsj pâ egen hånd og videre returreise med et lokalt historisk gammelt tog til Palma og Plaza de España. Opptreden på Passeig des Born. Buss tilbake til hotellet. Middag på hotellet.
Dag 4: Frokost. Utflukt til den vakre byen Alaro med mulighet for opptreden/konsert.

Dag 5: Frokost. Dag til egen disposisjon. Mulighet til å tilbringe dagen på en av de flotte strendene i området. Felles middag på hotellet.

Dag 6: Frokost. Formiddag til egen disposisjon. Ettermiddagskonsert i Colonia de Sant Jordi.

Dag 7: Frokost. Utsjekk og hjemreise.

Palma

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny