Vilnius
Skoletur til Vilnius

Skoletur til Vilnius

Litauen er blant Europas yngste, selvstendige nasjoner som nå blomstrer av optimisme og livsglede. Vilnius er Litauens hovedstad, og blir omtalt som Baltikums flotteste by og Europas best bevarte hemmelighet. Her finnes utmerkede shoppingmuligheter, koselige kafeer, gourmet-restauranter, muséer, katedraler, en UNESCO-vernet gamleby og et yrende uteliv for å nevne noe.

Med kort reisetid fra Norge og et hyggelig kostnadsnivå, er Vilnius en attraktiv destinasjon. Litauen er kjent for å være et av Europas billigste land å feriere i. Skoletur.no / TravelMaker har meget gode lokale kontakter i Vilnius og kan tilby et variert program med mange opplevelser.


"Vi hadde en veldig fin tur i Vilnius. Et fint (og rimelig) sted som har mye å by på, ikke minst flotte kirker. Vi fikk sett en del på den korte tiden. Hotellet var bedre enn forventet. Hyggelig og kunnskapsrik guide. Veldig hyggelig å samarbeide med dere".
Hyggelig tilbakemelding fra gruppe som reiste med oss til Vilnius.

Trakaj Vilnius


Forslag til program for skoletur til Vilnius:

Dag 1:
Avreise fra Norge og ankomst Vilnius.
Vår representant møter dere på flyplassen og blir med i buss til hotellet. Vi starter oppholdet med en guidet tur i gamlebyen med norsktalende guide.
Ettermiddagen til egen disposisjon.
Felles middag og litauisk aften med folklore show.

Dag 2:
Frokost.
Utflukt til slottet på øya Trakai med norsktalende guide.
Felles typisk lokal lunsj.
Retur til Vilnius etter lunsj.
Tid til egen disposisjon og felles middag om kvelden.

Dag 3:
Frokost.
Formiddagen til egen disposisjon. Alternativt utflukt til byen Marijampole.
Felles avslutningsmiddag.

Dag 4:
Frokost.
Utsjekk og buss til flyplass. Hjemreise til Norge.


Vilnius

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager skoleturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny