Oslo
Oslo koprs
Korpstur til Oslo

Korpstur til Oslo

Oslo er en kulturby av dimensjoner. Her finnes mange flotte museer, kunstparker, konsertlokaler og severdigheter. Restauranter og uteliv ligger ikke tilbake for mange andre europeiske hovedsteder.

På korpstur til Oslo kan dere oppleve mye av det hovedstaden har å by på. Vi organiserer også opptredener og andre aktiviteter, sightseeing og felles måltider.

Forslag til program for korpstur til Oslo:

Dag 1:
Ankomst Oslo
Hvis dere ønsker kan vi arrangere en sightseeing denne dagen med stopp i Vigelandsparken, Holmenkollen eller andre severdigheter.
Felles velkomstmiddag.

Dag 2:
I dag kan der dra på båttur til museene på Bygdøy eller en litt lengre tur på Oslofjorden - til f eks Drøbak.
På ettermiddagen er det tid til å besøke det nye Deichmanns Bibliotek eller Operahuset, som ligger rett ved siden av. Det er heller ikke langt til Ekebergparken med sine mangle flotte skulpturer. En lunsj på Ekebergrestauranten med fabelaktig utsikt over byen, er aldri feil!
På kvelden kan dere spise felles middag på en av byens mange gode restauranter eller overvære en konsert eller operaforestilling.

Dag 3:
I dag er det tid for opptreden i en av byens kirker eller på annet sted.
Etterpå er det tid til å oppleve noe av det dere ikke rakk i går. Det er mye å finne på i Norges hovedstad.
Hvis dere ønsker å oppleve litt av naturen, kan vi anbefale en tur langs Akerselven eller Alnaelven. Her er man midt i naturen og samtidig midt i storbyen!
Felles middag på kvelden.

Dag 4:
I dag er det tid for hjemreise. Avhengig av reisetidspunkt er det også tid til shopping eller andre opplevelser.

En stor fordel med å reise på korpstur til Oslo er de mange alternative reisemåtene. I tillegg til tog og buss, er det svært mange flyavganger til Oslo hver dag. På denne måten kan dere selv velge når dere ønsker å reise. Det er til og med mulig å unngå å ta fri fra jobben, hvis man korter ned turen til 2 overnattinger.

Vi skreddersyr turen etter deres ønsker!


Oslo

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.


Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny