Munchen
Korpstur til Bayern

Korpstur til Bayern

Bayern er Tysklands største stat og kan tilby alt fra snøkledde alper og fossende elver til fløyelsmyke skoger som rører ved din romantiske sjel. Bayerns stolthet ligger også i storslagne historiske bygninger, trolig Tysklands beste kunstmuseum og en meget god økonomi.

Det gamle økonomiske maktsenteret, Augsburg, ligger i Swaben. Mot nord ligger de kjente bispesetene Nuremberg, Bamberg og Würzburg som er deler av Franken, der den lokale befolkningen ikke ser på seg selv som bayerske. Mot øst flyter Donau gjennom den middelalderske høyborgen Regensburg mot Passau, nær den robuste villmarken i Bavarian Forest National Park. Den mest populære ruten gjennom Bayern er den romantiske veien, en rute der byene ligger på rekke og rad med antikke utkikkstårn som kuliminerer i verdens mest kjente slott, Schloss Neuschwanstein, nær Füssen i de bayerske alpene. Fjellene er førsteklasses for vandring og skigåing, for fantastiske naturopplevelser og der ligger mange nydelige landsbyer. Men München er Bayerns virkelige hjerte og sjel. Den er en stilig metropol, en samling av kunst og kultur, og likevel et avslappet sted som klarer å kombinere den alpine luften med mellomeuropeisk livsglede.

Standhaftig konservative, men med et snev av innovasjon, ser innbyggerne i Bayern seg selv som helt spesielle i forhold til resten av Tyskland til tross for at det i Bayern bor tre folkeslag – bayere, frankere og swabere.


Forslag til program for korpstur til Bayern:

Dag 1: Ankomst med fly. Korpstur.no sin representant møter dere på flyplassen og dere kjøres til bostedet. Felles middag på en tradisjonell restaurant om kvelden.


Dag 2: Frokost. Guidet tur med buss til slott i Bayern, f.eks. Schloss Linderhof og/eller til Schloss Neuschwanstein. Lunsj underveis. Det blir en stopp i Garmisch Partenkirchen – korpset opptrer i sentrum. Felles middag om kvelden.


Dag 3: Frokost. Utflukt med buss til München. Guidet tur i München. Korpset spiller i München – nær Marienplatz eller Viktualienmarket. Felles middag om kvelden.


Dag 4: Frokost. Utflukt til Salzburg med opptreden i hagene til Schloss Mirabell. Felles middag om kvelden.


Dag 5: Frokost. Buss til flyplassen. Hjemreise.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny