Svalbard
Korpstur til Svalbard

Korpstur til Svalbard

Svalbard blir en stadig mer populær destinasjon. Året rundt er Svalbard et meget eksotisk sted med den magiske polarnatten på vinteren og midnattssol om sommeren. Ute venter vakker natur og eksotiske aktiviteter som hundesledetur og nordlyssafari. Restaurantene holder et meget høyt nivå og i Longyearbyen finner man en av Nord-Europas største vinkjellere. Direkte fly fra Oslo gjør at reisetiden ikke er lenger enn til mange andre europeiske destinasjoner. Barpriser langt under det vi er vant til på fastlandet og mulighet for å handle taxfree er heller ingen ulempe.

I tillegg til muligheter for opptredener for korpset, er det også lagt inn tid til å delta på noen av Svalbards spennende friluftsaktiviteter. Det blir også mulighet for å besøke Svalbard Bryggeri, som selvsagt også er verdens nordligste bryggeri!

Svalbard øl

Forslag til program for korpstur til Svalbard. Aktivitetene kan variere med årstidene.

Dag 1:
Flyavgang fra Oslo Gardermoen
Ankomst Longyearbyen flyplass. Buss til hotellet for innsjekking
Etter lunsj blir dere med på et kulturhistorisk møte med Longyearbyen. Her får dere spennende fortellinger om Svalbards og Longyearbyens historie.
Om kvelden anbefaler vi en villmarkskveld på Camp Barentz, med middag og historiefortelling.

Dag 2:
Formiddagen til egen disposisjon, evt. opptreden for korpset eller tid til å prøve spennende friluftsaktiviteter som en hundesledetur. Korpset opptrer i kulturhuset om ettermiddagen og holder konsert med det lokale korpset på Svalbard.
Felles middag.

Dag 3:
Dagen til egen disposisjon, evt. tid til å prøve noen av Svalbards utendørsaktiviteter og nyte den flotte naturen.
Avslutningsmiddag

Dag 4:
Morgenen til egen disposisjon
Buss til flyplassen
Flyavgang


Svalbard Korfestival SNMK

Store Norske Mandskor i Gruve 3. (Funfact: Dette er nesten de samme som spiller i korpset).

Svalbard


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.


Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf. 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.​

Meny