København
Skoletur til København

Skoletur til København

Med direktefly fra de fleste store norske byene til København og innlosjering på et av de mange flotte feriesentrene på Syd-Sjælland ligger forholdene til rette for en innholdsrik, komfortabel og prisgunstig skoletur som kan passe for alle aldersgrupper."Vi hadde en veldig fin tur. Fordelen med å bruke dere var at dere ordnet alt det praktiske i forhold til reisen. Godt fornøyd med jobben Linda gjorde for å hjelpe oss med å få en best mulig tur for minst mulig penger. Tusen takk for all hjelp, du har gjort jobben mye enklere for meg. Totalvurdering: Meget fornøyd." Leirfjord barne- og Ungdomsskole reiste med TravelMaker på skoletur til København.

København

Forslag til program for skoletur til København:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst København flyplass. Dere møtes av Skoletur.no sin representant som følger dere til feriesenteret på Sør-Sjælland med buss. Innsjekk. Felles velkomstmiddag.

Dag 2: Frokost. Utflukt til fornøyelsesparken BonBon-land. Felles middag om kvelden.

Dag 3: Frokost. Heldagsutflukt til Lalandia aquadome - et stort badeland med bølgebasseng og sklier. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Formiddagsutflukt til klatreparken Camp adventure. Felles avslutningsmiddag.

Dag 5: Frokost. Utsjekk. Avreise til København med buss og guide. Mulighet for blant annet shopping eller besøk i Tivoli. Hjemreise om kvelden.


København

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

København

Foto øverst: Morten Jerichau. Øvrige foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as / Skoletur.no.

Meny