Paris 3
Paris 2
Paris 1
Korpstur til Paris

Korpstur til Paris

Eiffel-tårnet, Louvre, Montmartre, Moulin Rouge og mye, mye mer. Paris er en by man aldri kan få nok av. Paris har et enormt utvalg av spennende turistattraksjoner og restauranter i alle prisklasser. Korpstur.no er meget godt kjent i denne fantastiske byen og kan skreddersy et opplegg tilpasset deres ønsker.

Paris ble bygget for å imponere besøkende, og monumenter som Triumfbuen, Champs-Elysées, Eiffeltårnet og Invalides (der Napoleon ligger begravd) lar ingen forbli uberørt. En guidet tur vil ta dere med til Saint Germain des Prés og den vakre Luxemburgparken, det livlige Latinkvarteret, Nôtre Dame, Louvre med sin høyst ukonvensjonelle glasspyramide (Frankrike er slik…), Grand Palais med sitt glasstak, til og med det ble skapt av Gustave Eiffel… Shopping og koselige kaféer er også en fantastisk mulighet i denne nydelge byen.

Gå gjerne en tur langs Seinen, elven som deler metropolen i to. Seinens bredder er tilholdssted for utallige gateartister, kunstnere, salgsboder og selvfølgelig en mengde mennesker som ser lyst på livet i vakre og romantiske Paris.

Paris er rett og slett en fascinerende verdensmetropol, som byr på en stemning som gjør byen lett å falle for.

Paris har et enormt utvalg av spennende turistattraksjoner, restauranter i alle prisklasser, show og vinbarer. Korpstur.no er meget godt kjent i denne fantastiske byen og kan skreddersy et opplegg tilpasset deres ønsker.

I tillegg til å arrangere opptredener for korpset, kan Korpstur.no også arrangere felles aktiviteter, sightseeing og utflukter til berømte steder både i og utenfor Paris. Paris skuffer aldri.


Oslo Oratoriekor og Drammen Symfoniorkester: "Dette ble en uforglemmelig tur som jeg kommer til å huske resten av livet!". "En fantastisk tur!".


Paris kor

Forslag til program:

Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst Paris. Dere møtes på flyplassen av Korpstur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Innsjekking på hotellet. Eventuelt felles middag.

Dag 2: Frokost på hotellet. Før lunsj anbefaler vi en sightseeing hvor dere får se de mest kjente monumentene, og avslutter med et besøk oppe i Eiffeltårnet. Felles lunsj ved Eiffeltårnet, etterfulgt av båttur på Seinen. Dette gir dere et blikk på byen fra en ny vinkel.


Dag 3: Frokost. I dag kan dere ta toget en time sør-vest for Paris til det berømte slottet i Versailles. Et besøk på dette kongelige chateau fra siste halvdel av 1600-tallet er en opplevelse for livet. Felles middag om kvelden.

Dag 4: Frokost. Formiddagen til egen disposisjon. Konsert/opptreden om ettermiddagen.

Dag 5: Frokost. Utsjekk fra hotellet. Denne siste dagen er det mye dere kan fylle tiden med. Notre Dame har et tårn som kan være spennende å besøke, eller kanskje noen av de andre monumentene dere fikk med dere på sightseeingen (Triumfbuen og Champs Elysees, basilikaen Sacré-Coer, Louvre eller Musée d'Orsay). Mulighetene er mange.

Buss til flyplassen og hjemreise til Norge.

IMG_6177

Opera Garnier.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny