Ring oss på +47 957 69 000
Bryllup i Italia er en del av TravelMaker as

Trebbio 1

Bryllup på vinslott i Toscana

Bare 30 minutter unna vakre Firenze ligger dette 900 år gamle slottet ombygget til et renessanseslott på slutten av 1400-tallet. I denne historiske bygningen kan dere bli viet inne i slottets borggård eller ute i hagen. Festen etterpå holder dere ute med utsikt over vinrankene og de nærliggende åssidene eller inne i den koselige restauranten.

Gjestene kan bo på stedet, i en egen villa eller leiligheter med svømmebasseng. Stedet har en flott vinkjeller under slottet, og vi kan tilby omvisning og vinsmaking. Menyene består av lokale spesialiteter og anerkjente viner fra stedets egen kjeller. Brudepar som velger å gifte seg her, får tilbud om et gratis opphold på stedet i 2 netter, dersom man ønsker å reise ned tidligere for å beskue stedet med egne øyne før bryllupet (ikke i forbindelse med selve bryllupet).

Et bryllup her kan gjerne kombineres med ferie og området er fullt av idylliske småbyer, vingårder og kanskje det vakreste landskapet i Italia. Kontakt oss for nærmere informasjon om bryllup på dette drømmestedet i Toscana.

Vår norske bryllupsplanlegger er med dere under hele vielsen og oversetter alt som blir sagt til norsk. Vi hjelper dere også med alle papirer og formalia knyttet til vielsen.

Ved bryllup på vinslottet bestilles alle måltider og andre tjenester fra stedet gjennom Bryllup i Italia. Vi hjelper dere også med alt dere ellers har behov for i forbindelse med deres bryllup, som frisør, blomster, fotograf, evt transport m v.

Les tilbakemeldinger fra mange av våre fornøyde brudepar her!

36569_439556229429844_946149306_n[1]

Uansett om dere har bryllupsplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Bryllup i Italia klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres bryllup blir en fantastisk opplevelse.

Kontakt oss på bryllupiitalia@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Bryllup i Italia er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

15

25

Meny