Ulvik 2 Hardanger
Ulvik Hardanger
Pensjonisttur til Hardanger

Pensjonisttur til Hardanger

​Fjord, fjell, fosser - frukttrær og sider! Hardangerfjorden er verdens tredje lengste fjord og inneholder noe av det beste Norge kan by på. Stadig flere har blitt opptatt av sider og her i Hardanger kan man besøke gårder og produsenter med opplegg som ikke står tilbake for vingårder i Sør-Europa.

Programforslag pensjonisttur til Hardanger med sider og flott natur:

Dag 1:
Avreise med buss til Hardanger.
Vi legger selvsagt inn stopp og lunsj på veien. Vi kan også legge inn besøk ved Vøringsfossen, hvis dere kommer fra Østlandet.
Ankomst hotellet.
Besøk hos en siderprodusent i nærheten av hotellet, evt annen felles aktivitet (ved tidlig ankomst).
Dere kan også bruke tiden til å slappe av og nyte hotellets fasiliteter.
Felles middag på hotellet.

Dag 2:

Frokost.
Båttur i Sørfjorden / Hardangerfjorden. Rib-båt eller annen båt. Sidersafari med besøk hos en eller to siderprodusenter.
Mulighetene er mange. Lunsj underveis.
Hvis dere har en ekstra dag eller ønsker dere å være mer aktive, kan vi arrangere en fjelltur. Dronningstien og Trolltunga ligger rett ved. Ønsker dere å fokusere på kultur, kan vi også arrangere en utflukt til Rosendal med sitt flotte baroni.
Felles middag på restaurant.


Dag 3:
Frokost. Denne dagen kan dere besøke fabrikkutsalget til Hardanger Bestikk i Kinsarvik. Hvis dere bor i Ulvik, kan dere også besøke Olav H. Hauge-senteret.

Dag 4:

Utsjekk og retur med buss hjem. Vi legger inn stopp og lunsj på veien.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste pensjonisttur blir en suksess.


Åkre Gård
Åkre Gård, Hardanger.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 / 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Store Naa Siderkompani 2
Store Naa Siderkompani, Hardanger.

Toppbilder: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny