Bilbao
Korpstur til Bilbao

Korpstur til Bilbao

Korpstur.no har gleden av å tilby tur for korps til spanske Bilbao. Bilbao ligger i Baskerland i Nord-Spania. I Bilbao kan dere oppleve en fantastisk kombinasjon av vin og kunst i tillegg til musikk. Bilbao er kjent over hele verden for sitt Guggenheim museum, og reiser dere på korpstur med oss kan vi ordne slik at korpset kan opptre i dette spektakulære museet.

I løpet av oppholdet anbefaler vi også å legge inn en dagstur til Rioja. Viner fra Rioja har i lang tid vært blant de mest populære vinene i Norge. Med sitt kraftige eikepreg har disse vinene lenge slått godt an her i det kalde nord. Nå har mer moderne produksjonsmetoder overtatt og vinene fra dette området i Nord-Spania har fått sin renessanse. Rioja er et område som i liten grad har blitt preget av turisme. Dette er det "ekte" Spania med et frodig og mangfoldig landskap, gamle munkeklostre, imponerende borger og storslagne katedraler. Og selvsagt mange flotte vinhus.

Bilbao

Forslag til program for korpstur til Bilbao:

Dag 1: Ankomst Bilbao. På flyplassen møtes dere av Korpstur.no sin representant som følger dere til hotellet.

Dag 2: Frokost på hotellet. Opptreden på Guggenheim museet. Guidet tur på museet etter opptreden. Felles lunsj. Resten av dagen til egen disposisjon. Hvis ønskelig kan dere opptre i en av byens flotte kirker.

Dag 3: Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til Rioja. Underveis vil det bli besøk på vin-museum, felles lunsj, et besøk i en vinkjeller og vinsmaking.

Dag 4: Frokost på hotellet. Utsjekk og retur til Norge.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i kortur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Rioja Ysios
Vinprodusenten Ysios i Rioja.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny