Firmatur til Flåm

Firmatur til Flåm

Flåm ligger midt mellom bratte fjell, voldsomme fosser og smale daler innerst i Aurlandsfjorden, en sidearm til Sognefjorden. Gode transportforbindelser gjør det enkelt å reise til Flåm.


Programforslag firmatur til Flåm:


​​Dag 1:
Avreise med buss eller tog. Flåmsbanen med ankomst Myrdal kan anbefales. Ankomst Fretheim hotel i Flåm. Ølsmaking på Ægir bryggeri før felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2:
Frokost. Båttur fra Flåm til Gudvangen. Et cruise på Nærøyfjorden vil være en uforglemmelig opplevelse, uansett årstid. Opplevelser og lunsj i Vikinglandsbyen i Gudvangen. Buss tilbake til hotell Fretheim. Felles middag på hotellet om kvelden.


Dag 3:
Frokost. Utsjekk og retur med buss tilbake.


Programmet er ment som et forslag. TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!


Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.


Fretheim-Hotell-fl16885_1920- Foto_Sverre_Hjørnevik Flamsbana-fl16279_1920- Foto_Sverre_Hjørnevik Fjord-cruise-Naroyfjord--fl16294_1080- Foto_Sverre_Hjørnevik

Foto: Sverre Hjørnevik
Meny