Korpstur til St. Petersburg

Korpstur til St. Petersburg

St. Petersburg er Russlands nest største by og landets kulturelle sentrum. Her kan du se fantastiske arkitektoniske perler som Vinterpalasset og Kazan-katedralen, og sørg for å ha god tid til å studere den verdensberømte kunstsamlingen i Eremitasjen. Der den brer seg utover deltaet til elva Neva, har St. Petersburg nok kunst, natteliv, utsøkte restauranter og andre kulturelle tilbud til mange nye besøk.

Tidligere ble byen kalt Petrograd (Петрогра́д, 1914–1924) og Leningrad (Ленингра́д, 1924–1991) før den i 1991 skiftet navn til St. Petersburg.

st-petersburg-3393467 (1) (002)

Peterhof Palass og hage

Korpstur.no vil organisere opptreden for korpset i en av kirkene i St. Petersburg, eller i en av de offentlige parkene i byen. Alle opptredener vil være avhengig av hvilke offentlige arrangementer som foregår i byen og vi må innhente tillatelser fra den lokale administrasjonen. En korpstur til St. Petersburg vil bli en uforglemmelig opplevelse og Korpstur.no vil gjøre alt for at turen skal bli unik. Før innreise til Russland må alle reisende ha visum, og prosedyrene for søknad er nå heldigvis svært forenklet og kan gjøres raskt.


Forslag til program for korpstur til St. Petersburg

Dag 1:
Avreise med fly til St. Petersburg. Vi blir møtt på flyplassen av en representant for Korpstur.no og kjører med buss til hotellet i sentrum av St. Petersburg.  Etter innsjekk tar guiden oss med på byvandring rundt Nevsky Prospect som er hovedgaten i St. Petersburg.

Vi avslutter byvandringen ved Eliseev Merchant House, det eldste shoppingsenteret i St. Petersburg, for en kaviar-smaking.

Velkomstmiddag om kvelden på utsiktsrestauranten Luce som tilbyr russisk og europeisk kjøkken. Her har vi utsikt til den fantastiske Oppstandelsens kirke, også kalt Spilled Blood katedralen eller Church of the Savior of Spilled Blood. Etter middagen spaserer vi tilbake til hotellet.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Utforskning av St. Petersburg – vi spaserer og tar metro – vi utforsker dagliglivet i denne flotte byen, går ned i den dypeste metrostasjonen i hele Europa, har vodka-smaking i verdens første vodka-museum, mens vi ser hovedattraksjonene i St. Petersburg: Bronze Horseman, Zinger House, St. Isaak's Cathedral og mye mye mer.

Til lunsj blir det russisk mat på restauranten Russian Vodka Room No.1. Etter lunsj har vi tid på egen hånd.

Mulighet for å overvære en klassisk konsert eller en ballett-forestilling.

Middag på St. Petersburgs beste kjøttrestaurant, Restaurant Blok. For å komme til restauranten kjører vi med små retro-biler fra USSR-tiden. Etter middag drar vi tilbake til hotellet eller vi går ut på byen – til Rubensteingaten, hvor det florerer av barer.

Dag 3:
Frokost på hotellet. På formiddagen er det tid for konsert i en kirke eller annet sted. Etter konserten tid til egen disposisjon. Her er mange muligheter; besøk på Vinterpalasset, Hermitage-museet – et av de største museer i verden hvor du kan beundre verk av Leonardo da Vinci, Rembrandt og Michelangelo. Faberge-museet – ta en titt på Romanov-familiens keiserlige samling. Bak-scenen tur på Mariinsky-teateret – utforsk det hemmelige livet til et av Russlands mest kjente teatre.

Før middagen om kvelden tar vi en privat båttur på kanalen med cocktails, før vi møtes for avslutningsmiddag på den trendy restauranten Department 57, som er en kombinasjon av bar, restaurant og nattklubb.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Utsjekk. Rask lunsj på restauranten Russian Sadko. Buss til flyplassen og hjemreise til Norge.

st petersburg


Det er selvfølgelig mulig å forlenge oppholdet med en natt eller flere. Da får du tid å utforske byen bedre.


Med Korpstur.no som turarrangør garanterer vi en tur fylt med flotte opplevelser, både når det gjelder kultur, gastronomi og ikke minst konserter!

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere. Vi lager korpsturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny