Gdansk
Firmatur til Gdansk

Firmatur til Gdansk

Gdansk er Polens sjette største by og kjent for sin hyggelige atmosfære og flotte bygninger. Voldsomme kamper ved slutten av annen verdenskrig utslettet nesten hele sentrum, men omfattende gjenoppbygging etter krigen har gjenskapt mye av den gamle bygningsmassen. Gdańsk er et viktig kulturelt og vitenskapelig sentrum og et betydelig transportknutepunkt i det nordlige Polen. Gdansk regnes som en av Europas vakreste middelalderbyer med sine mange gotiske bygninger og kirker. Den er også kjent under sitt tyske navn, Danzig. Vi legger opp sightseeing, utflukter, måltider og andre aktiviteter etter deres ønsker.

Utelivet i Gdansk er livlig med priser langt under det vi er vant til fra Norge. Det gunstige kostnadsnivået og kort flytid fra Norge, gjør at Gdansk også er en veldig attraktiv by for konferanser og seminarer.


"Svært positive tilbakemeldinger vi i turkomiteen har mottatt: Hyggelig hotell med god beliggenhet; Interessante og lærerike omvisninger og utflukter; Kunnskapsrik og sjarmerende guide; Faglig godt og balansert dagsprogram; Gode reisetidspunkter både fram og tilbake. Dette ga god stemning i gruppen fra start til slutt." Fornøyd gruppe på tur til Gdansk med TravelMaker.

Gdansk Langetorg


Forslag til program for firmatur til Gdansk:


Dag 1
Avreise Norge til Gdansk

Ankomst til Gdansk og busstransport til hotellet
Felles velkomst middag


Dag 2
Byvandring i gamlebyen, med norsktalende guide: Det Lange Torv og Den Gyldne Port, Det gyldne Hus,

Neptun-fontenen, et besøk i Maria kirken, Masterkranen, Den Grønne Port m.m.

Felles lunsj på restaurant i gamlebyen

Resten av ettermiddagen til egen disposisjon eller en team-aktivitet
Felles middag


Dag 3
Bussavgang til Oliwa og Sopot. Norsktalende guide er med oss på turen
På veien gjør vi et kort stopp ved Gdansk skipsverft og Solidaritetsmonumentet
Besøk i Oliwa-katedralen med orgelkonsert
Sightseeing med norsk guide i Sopot
Felles lunsj i Sopot
Transport til flyplassen og hjemreise


sopot
Sopot er en sjarmerende by, som ligger ved kysten en kort kjøretur fra Gdansk.

Vi kan også hjelpe dere med bedriftsbesøk, konferanser eller organisere en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på
telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny