Bergamo
Firmatur til Bergamo og Nord-Italia

Firmatur til Bergamo og Nord-Italia

Bergamo ligger nord i Italia, mellom Milano og Gardasjøen. Bergamo et fantastisk utgangspunkt for utflukter om dere skulle ønske det, men man er slett ikke nødt til å reise ut av byen. Bergamo har mer enn nok å by på.

Bergamo består av to deler, en ny og en gammel by. De er begge vakre og fascinerende på hver sin måte, og byr begge på mange severdigheter og attraksjoner.

Gamlebyen eller Citta Alta ligger høyt over den nye delen av byen med en fantastisk utsikt. Her får du følelsen av å komme århundrer tilbake i tid. Her oppe er det smale trange gater med små delikatessebutikker og vinbarer side om side. Her finner du et godt utvalg at restauranter hvor du kan smake noen av områdets delikatesser, sammen med noe godt i glasset. Du kan ta deg opp til gamlebyen på flere måter, men den mest brukte er med Funicolare (kabelvognbane).

Den nye delen av Bergamo (Citta Bassa) ligger ved foten av Citta Alta. Her finner du jernbanestasjonen og et stort utvalg av butikker, restauranter og hoteller. Det er også i dette området vi bor, med kort vei til shopping og bare et steinkast fra Funicularen.


"Da er vi fornøyde tilbake fra tur. Alt har fungert perfekt. Transport, hotellet veldig bra og sentralt beliggende. Utflukt-dagen var absolutt en høydare. Sjåfør og guide gjorde alt de kunne for at dette ble en super dag. Fantastisk lunsjsted på Monte Isola med flott utsikt. Vingården var en opplevelse med hjemmelagde smaker og spennende omvisning og smak av Franciacorta. Med hjelp fra dere ble turen vår helt perfekt, og ikke minst kunne vi alle slappe helt av og bare nyte:-)" Fornøyde kunder på firmatur til Bergamo.

FranciacortaItalias versjon av Champagne heter Franciacorta og produseres i området med samme navn.


Programforslag for firmatur til Bergamo:

Dag 1:
Fly til Milano eller Bergamo fra Norge. Vi kjører rett til hotellet i Bergamo. Etter innsjekk tar vi funicularen opp til gamlebyen, der vi kan vi spise lunsj på en de gode restaurantene som ligger der. Etter lunsj er det tid for et par timers sightseeing. Mulighet for felles middag på kvelden.

Dag 2:
Heldagsutflukt til Lago Iseo og vinområdet Franciacorta – Italias variant av Champagne. Denne dagen skal vi få oppleve en privat båttur på vakre Lago Iseo til øya Monte Isola og besøke en vingård som produserer den musserende vinen Franciacorta. Det er også mulig å besøke den sjarmerende byen Brescia.

Dag 3:
I dag kan vi ta turen inn til Milano. Her finnes mange flotte museer, den flotte katedralen og kjente moteforretninger. Ønsker dere å se fotball, kan vi ordne med billetter til AC Milan og Inter, som begge spiller på San Siro stadion.

Dag 4:
Tid til egen disposisjon eller et besøk i fasjonable Como, før bussen kjører oss til flyplassen for hjemreise til Norge.


Milano firmaturMilano ligger bare en kort kjøretur unna Bergamo.

Dette er kun et forslag til program. Vi skreddersyr turen slik dere vil ha den. Oppholdet kan også forlenges, dersom dere ønsker det.

Vi kan bidra med å arrangere mange aktiviteter. Formel 1 Grand Prix på Monzabanen arrangeres på høsten og flerfoldige festivaler og messer arrangeres året rundt. Er det fotballfans i reisefølget anbefaler vi også å oppleve en hjemmekamp med AC Milan eller Inter.

TravelMaker kan også hjelpe til med bedriftsbesøk, konferanser eller organisering av en studietur for firmaet deres, der vi også kan organisere møter med representanter for det lokale næringslivet. Vi lager turen slik dere vil ha den!

Franciacorta vin

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny