Bilbao
Pensjonisttur til Bilbao

Pensjonisttur til Bilbao

TravelMaker har gleden av å tilby tur til spanske Bilbao. Bilbao ligger i Baskerland i Nord-Spania. I Bilbao kan dere oppleve en fantastisk kombinasjon av mat, vin og kunst. Bilbao er kjent over hele verden for sitt Guggenheim-museum.

I løpet av oppholdet anbefaler vi også å legge inn en dagstur til Rioja. Viner fra Rioja har i lang tid vært blant de mest populære vinene i Norge. Med sitt kraftige eikepreg har disse vinene lenge slått godt an her i det kalde nord. Nå har mer moderne produksjonsmetoder overtatt og vinene fra dette området i Nord-Spania har fått sin renessanse. Rioja er et område som i liten grad har blitt preget av turisme. Dette er det "ekte" Spania med et frodig og mangfoldig landskap, gamle munkeklostre, imponerende borger og storslagne katedraler. Og selvsagt mange flotte vinhus.

Det går også an å kombinere turen med et besøk i San Sebastian - kjent for sine fantastiske pintxos-barer og Michelin-restauranter.

Bilbao
Det fantastiske Guggenheim-museet i Bilbao.


Forslag til program for pensjonisttur til Bilbao:

Dag 1:
Ankomst Bilbao. På flyplassen møtes dere av TravelMakers representant som følger dere til hotellet.

Dag 2:
Frokost på hotellet. Besøk i Guggenheim-museet. Felles lunsj. Resten av dagen til egen disposisjon eller en sightseeing.

Dag 3:
Frokost på hotellet. Heldagsutflukt til Rioja. Underveis vil det bli besøk på vin-museum, felles lunsj, et besøk i en vinkjeller og vinsmaking.

Dag 4:
Frokost på hotellet. Utsjekk og retur til Norge.

Rioja YsiosVinprodusenten Ysios i Rioja.


Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i TravelMaker klare til å hjelpe dere. Vi lager firmaturen deres akkurat slik dere vil ha den.

Kontakt oss på post@travelmaker.no eller ring oss på tlf 957 69 000 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook. TravelMaker AS er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Alle foto: Pål Chr. Møller, TravelMaker as.

Meny