Palma 1
Skoletur til Mallorca

Skoletur til Mallorca

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Mallorca, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Det er ikke uten grunn at øyene i Balearerna har vært turistmål i tusenvis av år. Grekere, kartager og romere innvandret øyene før, først og fremst på grunn av den strategiske beliggenheten i det vestre Middelhavet. Nå flokkes turister fra nær og fjærn til Mallorca. Klimaet, naturen og kulturen gjør at man aldri helt blir ferdig med Mallorca. Strendene taler sitt eget språk om bading og avkobling, fjellturer i lettere terreng og en stor dose med utfordringer for de som har lyst å teste mountainbike i terrenget. I sørvest stiger byen Palma opp i kontrast mot den naturskjønne øya. Øyboerne kaller Palma for sin hovedstad, en mangekulturell by, der det gamle blandes med det nye og med en havn der fiskebåter og lystyachter dupper side ved side. Mange fine badeviker og sandstrender venter rundt omkring på øya.

På sørkysten av øya Mallorca ligger den multikulturelle byen Palma. Palma er ganske enkelt en spansk storby i lite format - full av liv og herlig temperament. Få byer har en så harmonisk blanding av gammelt og nytt. Mallorca kan friste med 280 soldager i året og er derfor et attraktivt reisemål året rundt.

I Palma kan dere hente inspirasjon og kreativt påfyll på en gallerirunde hvor dere besøker museer som Es Baluard vid Paseo Mallorca eller Mirómuseet i Cala Mayor. Arkitekturen er storslagen og de gamle bydelene med originale husfasader, kirker og torg bør oppleves. Er det ønskelig med ytterligere historisk påfyll anbefaler vi de arabiske badene, borgen Bellver og den mektige gotiske katedralen La Seu. Det finnes også langstrakte deilige strender både øst og vest for byen. Dere er kun en halvtime med buss unna en parasoll ved det klare vannet i Palmabukta. Dryppsteinsformasjonene i Dragegrottene, katamaranseiling og en dagstur til den vakre fjellandsbyen Valdemossa og Appelsindalen er eksempler på hva dere kan oppleve.

De fleste flyselskapene flyr til Palma. Flyet lander på Palmas flyplass og det tar kun ca 30 min med buss til Palma sentrum.Palma

Forslag til program for skoletur til Mallorca:

Dag 1: Ankomst Mallorca hvor dere møtes av Skoletur.no sin representant som følger dere til hotellet med buss. Innsjekking og avslapping ved bassenget. Felles middag på hotellet.

Dag 2: Frokost. Heldagsutflukt til Palma med sightseeing og besøk på Bellver Castle. Dere er innom Plaza de España og Plaza Mayor. Felles middag på hotellet.

Dag 3: Frokost. Dag til egen disposisjon. Mulighet til å tilbringe dagen på en av de flotte strendene i området. Felles middag på hotellet.

Dag 4: Frokost. Utflukt til den vakre byen Alaro.

Dag 5: Frokost. Heldagsutflukt nordover. Dere tar toget fra Palma og helt opp til Puerto de Sóller, som ligger på vestsiden av Mallorca. Byen ligger ved foten av fjellkjeden Serra de Tramuntana. Puerto de Sóller er et av Mallorcas vakreste steder! Her kan dere nyte dagen i denne avslappende og sjarmerende lille badebyen. Her kan dere også oppleve Mallorcas nydeligste solnedgang. Felles middag på hotellet.

Dag 6: Frokost. Formiddag til egen disposisjon. Dere kan besøke Colonia de Sant Jordi.

Dag 7: Frokost. Utsjekk og hjemreise.


Palma

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 46 50 53 20 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag.

Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny