Palma 1
Skoletur til Mallorca

Skoletur til Mallorca

Skoletur.no kan tilby flotte turopplegg til Mallorca, både for skoleklasser og for lærere på studietur. Det er ikke uten grunn at øyene i Balearerna har vært turistmål i tusenvis av år. Grekere, kartager og romere innvandret øyene før, først og fremst på grunn av den strategiske beliggenheten i det vestre Middelhavet. Nå flokkes turister fra nær og fjærn til Mallorca. Klimaet, naturen og kulturen gjør at man aldri helt blir ferdig med Mallorca. Strendene taler sitt eget språk om bading og avkobling, fjellturer i lettere terreng og en stor dose med utfordringer for de som har lyst å teste mountainbike i terrenget. I sørvest stiger byen Palma opp i kontrast mot den naturskjønne øya. Øyboerne kaller Palma for sin hovedstad, en mangekulturell by, der det gamle blandes med det nye og med en havn der fiskebåter og lystyachter dupper side ved side. Mange fine badeviker og sandstrender venter rundt omkring på øya.

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst Mallorca hvor dere møtes av Skoletur.no sin representant og følger til hotellet med buss. Innsjekking og avslapping ved bassenget. Felles middag på hotellet.

Dag 2: Frokost. Heldagsutflukt til Palma med sightseeing og besøk på Bellver Castle. Dere er innom Plaza de España og Plaza Mayor. Felles middag på hotellet.

Dag 3: Frokost. Dag til egen disposisjon. Mulighet til å tilbringe dagen på en av de flotte strendene i området. Felles middag på hotellet.

Dag 4: Frokost. Utflukt til den vakre byen Alaro.

Dag 5: Frokost. Dag til egen disposisjon. Mulighet til å tilbringe dagen på en av de flotte strendene i området. Felles middag på hotellet.

Dag 6: Frokost. Formiddag til egen disposisjon. Dere kan besøke Colonia de Sant Jordi.

Dag 7: Frokost. Utsjekk og hjemreise.

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Skoletur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste skoletur blir en suksess.

Kontakt oss på skoletur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 08.30-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Skoletur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny