Barcelo
Korpstur til Barcelona

Korpstur til Barcelona

Barcelona er hovedstad i regionen Catalonia i Spania. En korpstur hit vil være fylt med spennende opplevelser.

Barcelona er en av Europas mest spennende og populære storbyer. Den uferdige kirken La Sagrada Familia, Parc Güell og bygninger laget av den store arkitekten Antonio Gaudí, Picasso-museet, hovedgaten La Rambla og den sjarmerende gamlebyen Barri Gotic er blant stedene man må besøke i denne flotte byen. Vi kan også legge opp til utflukt til vingården Torres eller til andre flotte byer og severdigheter i nærheten, som Girona, Figueres eller Montserrat. Vi kan også organisere opptredener for korpset. Ønsker dere en lengre tur, kan dere bo i en av småbyene ved kysten rett nord for Barcelona. Da får dere god tid til å utforske mer av denne utrolig spennende regionen av Spania.


Korpstur.no kan tilby et variert og tilpasset program for voksenkorps på korpstur til Barcelona. Ønsker korpset opptredener, konserter eller å møte et lokalt korps, tilrettelegger vi for dette så langt det tar seg gjøre. Å reise med Korpstur.no gir muligheter til mange fine opplevelser.


Forslag til program for korpstur til Barcelona:

Dag 1: Ankomst Barcelona med buss fra Norge. Bussen kjører til hotellet. Etter innsjekk er det tid for sightseeing med buss og profesjonell guide i Barcelona. Bussen kjører eksempelvis til steder som La Sagrada Familie, Park Güell (Gaudí-parken), Montjuic med de olympiske arenaene. Felles tapasmiddag om kvelden.

Dag 2: Tid til å utforske Barcelona på egen hånd, evt. kan vi organisere en utflukt. Vi kan også organisere tapas-kurs, der dere kan lage deres egen lunsj. Opptreden i en av Barcelonas flotte kirker, f.eks. La Sagrada Familie, Santa Maria del Pi eller Santa Maria del Mar (Havets katedral).

Dag 3: Denne dagen kan vi legge opp til en utflukt til det vakre klosteret i Montserrat. Etter en guidet omvisning her, hvor dere bla kan berøre den kjente sorte madonna, går turen innom en av Spanias mest kjente produsenter av den musserende vinen cava.

Dag 4: Denne dagen kan dere oppleve byen på egen hånd. Vi kan anbefale et besøk på det enorme matmarkedet La Boquería, der dere kan kjøpe med spanske skinker og andre delikatesser hjem til Norge. Opptreden om kvelden.

Dag 5: Frokost. Utsjekk og retur til Norge.


Det er selvfølgelig mulig å redusere eller forlenge oppholdet med en dag eller flere. Dette er kun et forslag til program. Vi legger selvsagt opp programmet slik dere vil ha det.


Barcelona Parc Guell

Uansett om dere har reiseplanene klare eller ønsker innspill og idéer fra oss, er vi i Korpstur.no klare til å hjelpe dere med å sørge for at deres neste korpstur blir en suksess.

Kontakt oss på korpstur@travelmaker.no eller ring oss på tlf 959 26 643 for en uforpliktende samtale. Vi treffes lettest på telefon i tidsrommet 09.00-20.00 mandag-fredag og 12.00-15.00 lørdag. Du finner oss også på Facebook.Korpstur.no er en del av TravelMaker AS og vi er selvsagt medlem i Reisegarantifondet.

Meny